BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 az önce dolandırıldım :-P sizide uyarıyım dedim ilk başta ironx koyup sonra tradei kapatıp sonraki tradede normal bow koyyolar aman dikkat trade tuşuna basmadan önce kontrol edip alın :-P (rogue chitin pauldron +3'üm gitti :( :-P)[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 dolandırılmak degilki o dikkatsizligin kurbanı olmuşsun. yanlış anlama herkese oluyo tee zamanında uo da dark mid diye karga almış biriyim.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 klandan uc kisi hacklendi tamamen kasa ve uzerlernde hc bisey kalmadıydı.Bunlar aynı gun diil farklı gnlerde oldu ama son iki hafta icinde oldu.Ve hepsi de hacklenmeden once trade olayı yapıolar ondan bi kac saat sonra soyuluolar.Bu nasıl oluyor ilgisi war mı ama trade hack die biseyler dolasıo ortalıkta.Dun aksam ishten cıktım eve wardıımda arkadas aradı cabuk online ol die.Turk bi eleman bana geldi abi seni heklicekler accountunu deishtir dedi hatta nickte verdi moradslayer ile cursedmage heklicekmish.chitin shell almamı bekliolarmısh.bana cok ilginc geldi konushtuk bir sure ben tamam bakarz dedm.Hackleyen olursa zaten bu levele gelmishim yeni acc acmak mı asla.oyunu bırakırm gibi gelior.Dun gece bir arkadasın da account u calındı.msn de gitmish.telefonla konushtuk oyunda tanıshtıı birinden dosya almısh buyuk ihtimal keylogger iceriodu die dusunduk.Boyle olaylar sonucu biraz tedirgin oldk.msn den guvenmediimiz KOculardan dosya alımı oyunda tanınmayan kisilerle trade i yasakladık.Belki mantıksız gelebilir bu yasaklamalar ama bunları yasadıktan sonra bize mantıklı gelmeye basladı ve en azından ufak da olsa koruma saglayabileceini dusunuoruz[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu hacklemeler ve dolandırıcılıklar bu aralar mı arttı yoksa hep böle yoğun muydu[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Clan:GencFeNeR
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 3 haftadır fln var son update yapılmadanda vardı bu trade hack olayı ama yeni yeniydi. onun için tanımadıgınız trade atan kişileri kabul etmeyin.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 2pac_bilmemne nickli bi eleman yapmi$ti bana da.. turk kendisi hatta. dolandiricilarin nicklerini te$hir edin, cekinmeyin.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aha aha aha .saalaaakkk saaallaakkk :lol: hauah
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 adamın nicki 2PAC_SHAKUR_RAP Dedim Baska Sanatcı yada Grup ismi kaldımı hepsini yazmısın massallah sonra sie dedi trade attı bende kabul etmedim dioki Chitin vercem gel gel dedim sen bana chitin ver sonra dön arkanı sana süprizim var sie dedi gene gitti :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oyuna 1 hafta girmedim,fiyatlar acaip düşmüş,ironx bow 6m rog chitinler 3m.Anlamadım niye öyle oldugunu.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hack Rulez dir Adamlar Hacklio Bol bol chitin sonra batan geminin malları diye satıo :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya yanlız allah cezamı verdi haa birisi-bekliyorum human innde ben-bekle olm adamı kazıklayıp geliom birisi-ne kazığı ben-chitin pauldron verip ironx alcam kerizden sonrası malum zaten keriz olan ben oldum :-P[signature][hline] Name:Firearrow Job:Archer Race:El Morad LvL:4x
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 la ben +1 chitin pauld la lvl 54 asssian takasladım ama Dogum tarihini almayı unutttum uzhauhuah[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Öne çıkan mesajlar