Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkinci el ayakkabı..

uncla

Öne çıkan mesajlar

said:
uncla, 08 Şubat 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
babacum benim aradığım bu ayakkabı zrilyon tane yere baktım bulamadım hiç bi yerde yok ancak ikinci elini bulabildim ayakkabının onun için giymek istiyorum sebep bu.

o kadar özle bir ayakkabı mı?
nedir yani olayı büyülü bir şey mi bu? giyenin başı göğe mi eriyor? ya da ona çok büyük fayası olacak herhangi bir şey mi yapıyor anlamadım?

yani bu örnekle özdeşleştirebilecğeim bir şey de "barbırdan başka mont giymem" gibi bir şey olmuş[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CriticalObject, 08 Şubat 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
arkadaşlarım hep abilerinin eskilerini giyiyo
abim olmadığı için nasıl şükrediyom bilemezsiniz diycektim ki ölen abim geldi aklıma hüünlendim böle
yıllar oldu ama başın sağolsun diyeni döverim :lol:

henüz dikkatimi çekti bu adam cidden acayip bi adammıs ya bende bna kıl oldu sanıyodum..Alıntı yı dikkatli okuyun..
Sosyal ağlarda paylaş

aaaaaaaaaaa bundan yaklaşık 6 ay önce, Ametcan die bi arkadaşla ben bakıköyde takılıyoduk.galleria nın kapısında bardaktan boşalırcasına yağan yağmurun dinmesini bekliyorduk, o sırada karşıda duran bi çocuk bize bakıyodu pis pis.Amete çaktırmadan "olum bunun niyeti bozuk glb",dedm.Amet"Bişey olmas olm napck"demişti.İnceden kıllanmaya başlamıştm çünkü çock tam ahmete odaklanmış böle bacaklara doru bakıyodu.Az sora çocuk yaklaşmaya başladı, dedm:"olum gelio sakin olalım yeter"..Çocuk yanımıza geldi,"Baksana o ayakkabıları nerden aldn"dedi."Amet de bilmiorm eskiden biyerden almştm fln dedi çocua".Sora çocuk,"Ben de uzun zamandır arıyorum ama bulamıyorum"dedi.Piyasadan kalktı glb fln die konuştular sora amete sordm dedim olum bu ayakkabının ne özelliği war?(Tabi çocuk gittikten sora baya geyii olmustu amet ayakkabıyı satıyodu ewe takunyayla dönüyodu fln)..Adidas süperstar demisti modeli için ama o ayakkabı simdi google da gazelle diye arattıım ayakkabı..Belki de uncla o gün sapık sandığım kisidir :P Dur bi amedi arim bakim ayakkabıyı o mu satms ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...