DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ha ayrıca yüzündeki izler 2 yaşında ailesinin geçirdiği kazadan olmuş yani buna da bar kavgasında oldu diyen basın bu adamı nasıl harcamaya çalışıyor şimdiden görebiliyorum. --ayrıca azmodai adam fransanın asist kralı ve metz'in en değerli futbolcusuymuş bilmiyorum yazdılarsa bir bildikleri vardır herhalde neyse umarım türk futboluna yararlı olur ![signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ayrıca ayrıca müslümanmış da bu adam onu da ekleyim yani fener müslüman aldı biz onun altında kalacak değiliz yani ;)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: stan-marsh, 01 Şubat 2005 16:31 tarihinde demiş ki: said: Silvaras, 01 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki: FRANSANIN GENÇ YILDIZINI BEDAVAYA ALDINIZ. tabi buna inanıyorsanız.. Kim kime cüzi bi fiyata yıldızını verir. Ortada bir yalan oldugu kesin. Madem bu adam yıldız ve genc buna dünyanın parasının verilmiş olması gerekli. [Bu mesaj Silvaras tarafından 01 Şubat 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] biz emreyle okanı bu şekilde intere kaptırmadıkmı? bizi paralara mı boğdular.ha canaydının dostu bi adamsa sorun çıkmadan davalar olmadan hallolmuştur o kdr.sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuydu neydi onu bilmiyorum.6 ay kiralık ayrıca opsiyon olarak 3,5 yıllığına satın alma hakkımız var sanırım. o inter.. bütün oyuncular inter e gitmek için can atar gs ye diil :)[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ama söz konusu türkiye olursa galatasaray için can atarlar bazen kendilerine teklif edilen paralara yenik düşerler ama yine de galatasaray tek hedeftir söz konusu türkiye olunca. eee ribery de müslüman olunca türkiye'de oynamak istemiş ve türkiye'nin en büyük kulübüne gelmiş ;) başka söze gerek yok isterseniz uzaya kadar işerim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Evet şimdi uzağa işemeye gerek yok izleyip görecez sonra işeriz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben bu forumu tartısma yaratmak icin acmamıstım. Tartisma olmasın diyede devam etmiyorum. Birisi beni yanlıs anlamıs onu duzelteyim genc yıldızlara verecek parası yok Turk kluplerinin demek istedim. orta yaslı yıldızlara hic yok. Anca yaslıları alırızkı nıtekım oyle oluyor. Yönetimler yaptıkları transferler sayesinde taraftarlarını sevindiriyorlarsa mutlu olur ve basarilidirlar. Nitekim Ronaldoda gelse Zidaneda gelse basarı gelecek diye kesin bir kaide yoktur. Ben gsli arkadaslarım mutlu degil diye savundum bu fikri. Madem siz mutlusunuz ozaman zaten sorun yok. Anelka olayına gelince ben gelmesini bizzat istemedim ama geldiyse basımızın ustunde yeri var. Kimseyi kral yapmadım ama hic bir Fenerbahceliyi ezdirmemekte taraftarlık görevim. 100. Yılınızda şampiyon olmak bizi mutlu eder. Umarım iyi olan kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Buarada Fransa Ligindeki en iyi 3 oyuncudan biriymiş ya hani. O lig benim bildigim PSG Monaco Lyon gibi takımların bulundugu Fransa ligi dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 consesao yuda gönderip onun yerine harbi kaliteli bir yabancı alsaydık dahada iyi olcaktı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 nedense acayip bir tipi var :)[signature][hline]MSN:--> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Silvaras, 01 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki: Buarada Fransa Ligindeki en iyi 3 oyuncudan biriymiş ya hani. O lig benim bildigim PSG Monaco Lyon gibi takımların bulundugu Fransa ligi dimi ? evet ve bunu o ligin yazarları söylüyor ne acı :) sorun yok böyle tatlı dilli olan kimseyle anlaşmazlığımız yok bizim.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: forgiver, 01 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: consesao yuda gönderip onun yerine harbi kaliteli bir yabancı alsaydık dahada iyi olcaktı ben inanıyorum ki hagi bir formülünü bulacak ve conceicao gibi potansiyeli yüksek bir oyuncudan daha en iyi şekilde yararlanacak.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: fizban, 01 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki: petre nin de sözleşmesi feshedildi bu arada. heh tribün kazandı yani. i$te bu iyi haber, oh kurtulduk conce'de gittimi tamamdır.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çok bi$ey beklemiyorum ben gs'li olarak.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: -DoruK-, 01 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki: ama söz konusu türkiye olursa galatasaray için can atarlar bazen kendilerine teklif edilen paralara yenik düşerler ama yine de galatasaray tek hedeftir söz konusu türkiye olunca. eee ribery de müslüman olunca türkiye'de oynamak istemiş ve türkiye'nin en büyük kulübüne gelmiş ;) başka söze gerek yok isterseniz uzaya kadar işerim bu söylediğine kendin inanıyor musun Allah aşkına ?!?[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 inanıyor ki yazıyor.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: -DoruK-, 01 Şubat 2005 19:43 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 01 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: consesao yuda gönderip onun yerine harbi kaliteli bir yabancı alsaydık dahada iyi olcaktı ben inanıyorum ki hagi bir formülünü bulacak ve conceicao gibi potansiyeli yüksek bir oyuncudan daha en iyi şekilde yararlanacak. bence conceicao da denilen kadar bi potansiyel yok sadiou yu göndermesi yanlıştı çünkü hagi ÇOOOK büyük bir hata yaptı ve saidoyu yanlış yerde oynattı[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 saidou, concecaio'dan daha iyi bencede.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Govou Juninho Saviola Rothen Kallon Wiltord gibi adamlarin oynadigi ligde ilk 3? Ilk 5? O kadar da degil.[signature][hline]wi$h, the g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hic dusunmeden ilk 10a bile giremez derim ama ozaman baska takımların transferlerine bok atmış oluyorum yada tartısma cıkıyor. Ama tarafsız olarak söylemeliyim ki ilk 3e girdigini savunmak bana garip geliyor. Ha gelir burda TSL nin en iyi oyuncusu olur hakkaten eser falan ona bişi diyemem. Ama kariyerine daha dogrusu Fransadaki durumuna bakinca ilk 3e girer diyemem. Birde geçen yıl 3.lig takımında oynuyormus. Metze bu sene gelmiş iyi tanımamamın sebebi bu olabilir. Sanırım tecrübesiz biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 her sene farklı takım bakalım 6aydan fazla kalıcak mı bizde[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 belki duymussunuzdur ama bu ribery de musluman mıs :D[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa [Bu mesaj Cheester tarafından 02 Şubat 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tüm topiği tek tek okudum ve şunu söyliyim..daha topiğin en başından fenerliler laf atmaya başlamış..bu ateş niye?sonra bizim gsli fanatiklerde bi sürü şey sallamış doğal olarak ve iş bu duruma gelmiş..tamam siz anelkayı aldınız..gerçekten tebrik edilesi bir transfer..fenerin parası var alsın..çok da kazanabilir çok da kaybedebilir..(bkz. ortega, bkz. alex).. gelelim bize..elde para yok..borç içinde yüzüyoruz..kaç yıldır borçları kapatmaktan transfer yapamadık..e bizimde hakkımız genç yetenkler üzerine yoğunlaşmak..şimdi bu adam iyi oynarsa biz bunu daha pahalıya satarmıyız satmazmıyız?ben açıkçası transferi kutluyorum..30unu geçmiş, parası ucuzlamış yaşlı yıldızları alacağımıza gençlere yönelelim ve şansımızı deneyelim..fenerin parası var alsın istediğini..zaten karşıda değilim..maksat türk futbolu gelişsin..niye herkes bir sidik yarışı içinde onu çözemedim hala..neyse hayırlı olsun iki takımada.[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Gilean bizim amacımız sidik yaristirmak degil konu bazen yanlıs anlasılmalardan dolayı sapiyor okadar. Simdi koskoca galatasarayın borcunu ödemesinin yolu genc oyuncu alıp 1 sene sonra daha pahalıya satmak ve yavas yavas borcu odemekmidir. Yani her yıl 3 5 milyon kar edecez diye ki okadar etmeniz bile bi ihtimal sampiyonlugu yada basarilari satmis mi olacaksınız ? 10 milyon belki daha fazla taraftarı olan bir camianın tek çıkış yolu bumudur ? Fener'in parası var bizim suyumuz var demek degil olay. galatasaray böyle yaparak takımın kendi icindeki citasini hedeflerini kucultuyor. Taraftar Avrupada basari bekliyor olabilir. Ama takım lige bile supheyle bakıyor. Bunları söylemeye calısıyorum. Ve siz bu gidisati desteklediginiz sürece böyle gider. Bratu , Petre , Tamasta romanyanın genc yıldızları diye geldi. Bunlarıda satacaktınız. Bunu söylemeye calısıyorum kesinlikle taraflı degil yorumlarım ama anlatamıyorum derdimi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Angelus, 31 Ocak 2005 21:06 tarihinde demiş ki: said: -Kobe-, 31 Ocak 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Ahahahah çok gülüyorum ya 6sarayın transferlerine.. ben/biz sana ne kadar gülüyorum/gülüyoruz bi bilsen... :) helal beah +1 euheu[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya şimdi iyi güzel kardeslik zart zurt diyoruzda. Gazeteyi acar acmaz bir haberle karsilasiyorum. Hernekadar tvde görmemiş ve dolayısıyla emin olmasamda bukadar büyük bir haber yalan degildir sanırım. Fatih Göksen demiş ki Ribery cok iyi bir oyuncu , Rıdvandan en az 2 kat daha iyi ! Eger bu demecte terbiyesizlik ahlaksızlık cekememezlik degilse daha diyecek bir sey bulamıyorum. Sen gidip desene 2 tane Tanju 3 tane Arif eder diye ne katıyorsun Rıdvan'ı sen kimsin be adam sabah sabah hasta ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar