Anason Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 evet bu gecenin kör vakti zed in öğrenmiş olduğu gypsy stone nun olduğu bugumsu çok gizli bi yere gidişi anlatıcağım. önce herhangi bir moongate den ilshenar/humility 'e gidiyoruz. daha sonra humility e geldikden sonra hiç hareket etmeden teleport büyüsünü cast ediyoruz ve target self yapıyoruz. (target self sadece Uo assist in target selfi.uo nun target selfi olmuyor !) ve ta ta çok gizli bi yerdeyiz.ve burası ilshenar ın 0,0,0 koordinat noktasıymış.bi cartograph olarak burayada geldim ya uzun süre başka şey istemem. belkide bu bug filan değildir gm lerin bi oyunudur kim bilir ;)[Bu mesaj Anason tarafından 12 June 2003 03:31 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Anason tarafından 12 June 2003 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ehe ben bişey söylemedim yahu, "böyle böyle okudum, bi dene bakalım neyin nesiymiş" dedim sadece.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 valla onu bilemem zed.Gm filan naptın diye gelirse bana direk senin adresini veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hehe guzelmis aman astral ortamlarda hasta olup gelme ;) star room vardi en köftesinden boyle yerlerin...birde gizli fel magara ev vardi bi npc char in heh..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 valla ya o ne kıtap oyle[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bak bak nerelere gitmis gece saat kacta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 patch kurabilirsem bende gelip bakarım :P[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 o ta$ ne i$e yarior peki[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar