dana22 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 eksi de biri yazmis 120 k us e 40 us arti 11 tl kesmisler 2015 de..swiftten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Maksimum kesilen bi tutar var swiftte. 15.000 dolar mi ne O kesilmesin diye araci firmalar var ariyosun 5000 doalra transfer ediyolar mesela. Genelde ingiliz menseili cok firma var boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 3-5'm varsa direkt isvicrede hesap islerine girin trdeki yatirim firmalari uzerinden abi. 500k euro olmasi lazim isvicre hesabi icin min tutar. Gedik yatirim yapiyodu sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 arabaya aldin goturdun peki almanyada ev alirken devlet demeyecek mi bu para nerden geldi diye? kafam almadi benim, helal paraya gelir vergisi vermek de baya baya koyar kara para olsa neyse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Soruyor paranin kaynagi neresi die. 500 bin euroya 4 odali 120 metrekare ev alirsiniz. Evleriniz satmadan bir fiyatlara bakin once :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Para baska bir ab ulkesindeyse sorulmuyo abi? Sermayenin ve emegin serbest dolasim hakki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Ev alimlarinda ev sahibiyle anlasio.borc odemesi gosterip sokcaksiniz parayi veya sirket kuruo sermaye gosterio sirketten alcaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Dis ulkeyi falan bilmem. Ben alman oldum parami burda kazaniyorum. Ona ragmen sordular paran nerden geldi die bu evi nasl aldin die. Bir vlog mu acsam ne yapsam acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ged alamanyanin neresindensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 gelsenkirchen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 göttingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Hee konstanz a gelem mi diye dusunuom da uzakmissin oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 haha abi stuttgart civarindayim ben... göttingeni gelsenkircheni gorunce yardirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konstanz hakkinda fikrin var mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 yok hic gitmedim oraya.. Bana 150 km.. Conti var orda bildigim firma olarakda. Calismaya mi geliceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Okumaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Prag ile konstanz arasinda gidip gidip grliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 sen calismiyon mu kac senedir daha ne okucan :) Konstanz Uni fena degil ama detay bilmiyorum. Almanya'daki en dandik uni bile trden daha iyidir gerci dusunme gel firsatin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 ALmanyada semestir basina 1500 euro ucret getirdiler ama baden-würtemmberg eyaletinde. Konstanzda burda sanirim. Gerci sen yillarca programci falan calismissin. Simdi kafadan ayda rahat net 1000 euro kazanirsin ogrenci olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 senko said: Konstanz hakkinda fikrin var mi peki? gel sen gel konstanz'a, bende zurich'e tasiniyorum yakinsin bana, sonra da zurichte bi is ayarlariz gg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Cok calistim biraz da okuyayim dedim :) Sehir cok pahali dediler hepte, o soru isareti yarattı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Korax said: senko said: Konstanz hakkinda fikrin var mi peki? gel sen gel konstanz'a, bende zurich'e tasiniyorum yakinsin bana, sonra da zurichte bi is ayarlariz gg sdf Heleeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 prag'a git çek kızlar daha güzel (prag'da kapım yok almanya'da çok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 ya pragda napcak adam kari kiz icin prag'a mi gidicek sdf it mevzular almanya isvicre falan tamamdir iste daha pahali ama daha iyi sartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Bence de prag bir ortam varmış, kim görse dibi düşer diyolar (yav bu kıyağımı da unutmazsın :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar