Mavi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yıllarca sürer sanmışım meğer Boşa kalbimi açmışım meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Senden çoktan vazgeçmişim meğer. Olsun varsın pişman değilim Biraz üzüldüm Hepsi bu Ağlamam artık gidenlere Ağlama artık bitenlere Ağlamam artık üzenlere İhanet edenlere of ki ne off[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 *!rakı şişesini uzatır* alkole göm üzüntüleri[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Balık da lazım ;)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ahh ahhh[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben ne çok hata yağmışım meğer Seni yokken var saymışım meğer Yıllar bitmiş ben kalmışım meğer Aşkım deyip hapsolmuşum meğer Bir ömür sanmışım meğer Ben boşa kürek çekmişim meğer Vakit kaybıdı diyemem ama Senden çoktan vazgeçmişim meğer. oofffffffffffff ulan ne lan bu yeter bitsin artık çıksın kafamdan allahım nedir bu[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Borbag, 09 Şubat 2005 03:01 tarihinde demiş ki: *!rakı şişesini uzatır* alkole göm üzüntüleri yaramıyor yaramıyor azmı dağıttık praw'la nevizadede geçmiyor, bitmiyor.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 World of Warcraft a başla bence =) Asosyal yapıyor adamı heh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 üzülme be Mavi demekten başka bişey yapabilirsek söle hemen yapalım. karalama defteri üzüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 alkol yarar bana yarıyor mesela. balık gerekmez hatta aç karna iç ne kadar çarparsa o kadar iyi ama genel olarak düşünürsen daha çok şey var kafaya takacak yat uyu[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o bana dert ben ona mutluluk verdimm..[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Alkol böyle durumlarda iyice bombok ediyor. Hele o şahıs ulaşabileceğin bir yerdeyse =/[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok ya insanın kafa duruyor bazen ben hiç bulamıcam onun gibisini oluyor o kadar alıştıktan sonra bırakıp gidince bırakılan sen oluyosan daha da kötü bu hersabah kalktığın da neyse..[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Connecting evet, ama Instant Connection sağlıyor =/ BÖHÜÜÜÜ[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 he de geç biraz acılı olacak ama daha napacaksın ki zaten 3 ay sonra kendine gülecen[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ah be borbag 6 ay geçti üzerinden ;)[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Git bi ocakbaşı 2 şiş ciğer attır hatta dur ocakbaşıya git ama oturma dürüm yaptır.yarım şiş ciğer yarım şiş yürek yarım şişte yağ bol acılı şöyle hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu cmtesi çiçek pasajına gidicez zaten dağıtmaya =] işe yarayacak mı bakalım.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi salaksın o zaman. kafana taktığın hata. şimdi ulaşılmaz ya sana, iyice gözünde büyütüyorsun demedi deme. abi hayat aşk uğruna üzülmeyecek kadar güzel be[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 salağım evet.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 noldu mavi bi konu açmışmıydın derdin için ben kaçırmışım neyse üzülme demicem üzül de çabuk geçsin[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Alkol böyle durumlarda iyice bombok ediyor. Hele o şahıs ulaşabileceğin bir yerdeyse =/ hahaha niye öyle diyosun ya?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 mavi haklısın be.... aynı seyi bende yasadım 4 ay once... ben bırakmıstım ama bulamadım hala onun gibisini.. bide benm iliskim 1 sene surmustu...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 12:35 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Alkol böyle durumlarda iyice bombok ediyor. Hele o şahıs ulaşabileceğin bir yerdeyse =/ hahaha niye öyle diyosun ya? Döverim seni ali =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ulaşamayacağın bir yerdeyse ne olacak. Deli gibi spora aban efe. Gelip bulurlar seni yazın =) Unuttururlar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ne demezsin...[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar