Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Merhaba ben simdi Yaptıgım asp scriptini nasıl Test edicem yardım edersenız sevinirim bide database nası acıcam?
s3ns3i Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Microsoft kullaniyorsan makinanda PWS (Personal Web Server) ya da IIS (Internet Information Services) yuklu olmasi gerekiyor. Her ikisinide Windows isletim sistemi cdsinde bulabilirsin. Server yuklendikten ve calismaya basladiktan sonra ise herhangi bir browser (IE, Netscape, Mozilla vb..) address kutucuguna asp dosyasinin adresini yazarak ulasabilirsin. Ornek olarak deneme.asp diye bir dosyan oldugunu ve C://Inetpub/wwwroot dizinin altina koydugunu farzedersek address kutucuguna yazman gereken http://localhost/deneme.asp. Simdilik butun dosyalarini wwwroot dizini altina koymani tavsiye ederim. Ileride local erisim olayina alistigin zaman virtual pathler kullanarak hddden de farkli dizinlerin altina dosya koyabilirsin. Database baglantisi ise su anda yurtdisi baglantilarda sorun oldugu icin link veremeyecegim uzgunum. Hadi kalin saglicakla,
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Sanırım Yok bende Onlar :(
s3ns3i Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 O zaman asp destegi olan ve beles alan veren sitelerden birine upload ederek kontrol edebilirsin. Tavsiyem yeni basliyorsan ASP yerine ASP.Net kullanman, site olarak da www.brinkster.com tavsiye ederim.
THiM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 birinden bul bi cd yükle PWS'yi, ya da netten bulunabiliyorsa yükle, yoksa çok zaman kaybedersin... önce nete upload et sonra çalıştır, olmazsa kodu düzelt tekrar upload et.........[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 abi brinkster dan alamıyorum ya anlamadım bi türlü
THiM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 neden? hata falan yazıyor mu?[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bakın simdi Register/Update diyorum ondan sonra napıcam bilmıom hata verıo sıonra [Bu mesaj Erutan tarafından 12 June 2003 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
THiM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bende sayfa sorunsuz açıldı. Open a NEW account i seçip, soldaki Select solution type düğmesine basacaksın sonra da Açılacak yeni sayfada en altta For the General Solution (Free) Click Here. a tıkla... (site biraz yavaş çalışıyor) (biraz değil bayağı bir yavaş)[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ok saol oldu ama hep hata verıo bende
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Erutan, brinkster fln üzerinde deneyerek asp develop edemezsin, olmaz yani 40 saat her değişikliğini upload et orda dene vs. İşletim sistemi olarak ne kullanıyorsun onu yazarsan sana nasıl kuracağını detaylı olarak yazarım.. xp veya 2000 kullanıyorsan direk add remove programs'a gir, orada add remove windows components kısmında seçeneklerin arasında IIS olarak görürsün onu kur.. Control Panel içerisinde Administrative Tools altına IIS Management Console gelir, gerekli ayarlamaları oradan yapabilirsin.. ( default olarak bi ayarlama yapmana gerek yok ) C: altında Inetpub klasörü altında bulunan wwwroot IIS'in default klasörüdür.. bunun içerisine koyduğun .asp uzantılı dosyalar server tarafından işletilir.. Browser üzerinde direk localhost yazarak IIS root içerisinde default olarak bulunan ( sen değiştirmediysen ) asp uzantılı sayfayı görüntüliyebilir ve IIS'inin çalışıp çalışmadığını test edebilirsin..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ene 2000 kullandıgımı nerden bılıon :P teşekkur etmeye unutmushuz ühühühühühühü OLMADI cd istio [Bu mesaj Erutan tarafından 12 June 2003 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 12 June 2003 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Eh artık bi cd buluver birisinden ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
Öne çıkan mesajlar