Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD-RW Önerileriniz

Arloth

Öne çıkan mesajlar

*DVD-Rw (+/-) 8.5gb a kadar yazabilenlerden hangilerini tavsiye edersiniz?
*kullandıysanız memnun kaldınız mı?
*DVD-Rw ile beraber gelen yazılımlar çok önemli mi?
*Piyasada 8.5gb yazılabilen cd var mı?ne kadar ve nerde?[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"...
dL|Chavez/Damne[dL]egion...
Sosyal ağlarda paylaş

wala bu aralar dvd rom için araştırıyodum.Bikaç inceleme okudum bi baktm incelemenin başında DVD RW yazıyomuş..Ama bikaç tane incelemede gördm ki DVD Writer alck olsam Kesssssinnnnlikkkklllee Philps alırdm.Bütün herşeyde başı çekiyo nerdeyse.Çizik okuma-Hata düzeltme-Kaliteli yazım-Okuma hızı fln hep Kesinlikle Philips Derim.Nec de iyiymiş ama onu bulmak bi zor, garantiye göndermek bi zoooor..Boşwer Philips iyidir derim 10/10 fikirle..

Fistanla düşüncler tam ters annasılan ama ben philips alırdm hiç düsünmeden.

[Bu mesaj gokkkan tarafından 08 Şubat 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tam tersine cd-rw dan edindiğim kötü tecrübeyle philips e dikkat derim. ben de nec yazıcı var şu an gayet güzel, pek sevişiyoruz kendisiynen. her bişiyi yazıyormuş 16 x de yazıyo ama daha 16x boş dvd alamadım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 09 Şubat 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese sahip olduğu mal kıymetli sanırım :)
Açıkçası ben biraz fiyattan giderek seçtim. Fena da bir mal almadığım kanaatindeyim. O yüzden şikayetim yok. Başka bir dvd-rw kullanmışlığımdan değil yani.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

1) Ben philips 1640 aldım çok fazla kullanmamakla birlikte memnun kaldım Fiyatı da uygundu.
2) Yanında yazılım olarak nero vardı ama onu kullanmıyorum. Orijinal dvd ise kopya koruması oluyor genellikle. Dvd decrypter diye bir programla harddisk' e atıp clone dvd ile kopyalıyorum. Yanlız bu olay 2.5 saat falan alıyor.
3) Çift katmanlı DVD'ler çok pahalı. 15-20 milyon civarı git orijinalini al daha iyi. Onun yerine clone dvd ile gereksiz yerlerini atıp biraz kaliteyi düşürüyorum dvd+ a sığıyor. Ya da çift dvd'ye bölen programlarda var onu da kullanabilirsin. Birisi geçmiş konularda çok güzel açıklamıştı bende onun sayesinde olayı çözdüm.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz

[Bu mesaj Baalzebul tarafından 09 Şubat 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...