arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bildiğiniz güzel korku filmi/oyunu müziklerini yazarmısınız gerilim de olabilir ancak scream gibi filmlerinki değil aradığım şey (yani enstrümental ve acaip atmosferik olsun istiyorum) mesela ring , hellraiser, nightmare on elm street oyun olarak ta undying gelio aklıma midi müziği olan eski oyun da yazmayın çünkü işime yaramaz[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 battle.net/diablo2exp'da d2x müzikleri var.[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Acaba ravenloft mu oyncan diye merak ediyorum. Ama korku filmi müzii istiyosan bilemicem. IMDB den girip en iyi korku filmlerine bak onnarı indir dicem. Karanlık olarak mesela Lost Highway süper.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 silent hill2nin izlenilebilir demosunun enstrümental bir müziği vardı.gayet güzeldi. [Bu mesaj EarS tarafından 12 June 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar