to5un_II Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Demin uyandım ve uyku sersemi gözlüğümü ararken cd kutulrını yere düşürdüm. Tam o sırada işte SWG kutusunu buldum ve canım oynamayı nasıl çekti, anlatamam... Ama oynamam. Oyunun bırakmamın 3 nedeni vardı: 1) Jedi'lar. Oyunda en son Quest ile jedi olunuyordu ve insanlar 3 haftada jedi oluveriyordu. Eskiden 20 kişi jedi avlamak için grup toplarken şimdi swordsmanler jedi'larla kapışır oldu. Yazıktır... 2) Oyunda bir aürü zırh, kıyafet çeşidi olmaına rağmen herkes en iyisi olduğu için composite armor ve en iyi silahı kullanmaya başladı. Çünkü oyunda en iyi vardı, avantaj dezavantaj olayı yoktu. Mükemmel bir çeşitlilik olabilecekken oyun bunu öldürüyordu. 3) Doktorrlar çok güçlüydü. Br doktorun buffladığı adam ölümsüze yakın oluyordu, sadece swordsman ve riflemanler minddan öldürebiliyordu. O yüzden de swordsman ve riflemanlar çok güçlüydü. Savaşan bir doktor-rifleman hem kendini cure ediyor, hem de ölümcül oluyordu. Kısaca oyun vasat bir UO serverının ayarına gelmişti denge ve şekil itibariyle. SOE için üzülüyorum, yazık etmişler böyle güzel bir oyuna. PlayNC'nin elinde oyun çok daha güzel bir hal alabilirdi. Bence bırakmalılar.[signature][hline]Pleurosis, Level 25 Rad/Rad Defender To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Güzel inceleme olmuş, özellikle 2. maddede yazdığın en iyi / en uygun eksikliği çok çarpıcı. Bunları aynen bir de swg bölümüne paste etsen eminim pek çok yanıt alacaksındır oradan da. Katılıyorum ama, söyleyecek birşey yok.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende swg yi yeni bırakyım ve sana katılıyorum ama su anda coh ve wow oynuyorum vede coh dan bekledigimi bulamadım ve wow gercekten süper ama coh da nedense pek eglenemdim henüz :([signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
tunch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 farinal üzülmene gerek yok. wow ve coh birbirinden tamamen ayrı oyunlar ve haliyle tamamen ayrı oyunu kitlelerine hitap ediyorlar. iki oyunu birden beğenmek açıkçası zor. SWG olayına gelince ; oyunun eksin noktası olarak 3 madde sıralamak tamamen oyuna iltifat etmek olur.Ancak forumlardan takip ettiğim kadarıyla (offical) oldukça güzel yenilikler geldi/geliyor.Zaten benim swg yi bırakmam oyun kötü olduğu için değil , okul döneminde beni kendisine çok ağlaması idi. bu arada SWG orumuna aynısı koymanı tavsiye etmem. dayak yeme ihtimalin var :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18
to5un_II Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ama öyle ki doktor bufflari kalksa ben swg oynamaya devam ederdim. Sadece herkesin solo olarak dolanıp görev yapması can sıkıcı. Oyun yapısı gruplaşmaya bu kadar müsaitken üstelik...[signature][hline]Pleurosis, Level 26 Rad/Rad Defender To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yenilikleri gördükçe insanın yeniden başlayası ama hesabı satığı için kafasını duvarlara vurası geliyor.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 üstelik MEO(middleearth online)dan sonraki en iyi konu bence online oyun olabiliecek.(meo daha cikmadı tabi)[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
to5un_II Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Duruyor cdler, hakkaten güzel olursa bir ay yine denerim, nostalji yaparım. Bir gün doktor bufflari nerf yrse bana haber verin...[signature][hline]Pleurosis, Level 26 Rad/Rad Defender To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 +1 kutusu hala orjinal oyun rafımda duruyo ve her baktığımda dantooine akşamlarındaki hüzünlü müzik aklıma geliyo.. *fırk* neyse ki ranitach ve renalath kardeşlerimiz askerliğini bitirdi ve iridonia ya dönme vakitleri gelmişti..[signature][hline]Powercolor ATI Radeon X800XT 256 MB GDDR3 RAM Ekrankartı PCI X Corsair 4x512 DDR2533 ram+Vantec RAM Heatsink Intel P4 Prescott 3.4ghz 800fsb 1MB L1 CPU LGA 775 Abit AA8 3rd Eye Duramax I925X Mainboard Coolermaster Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermalright XP90 CPU Cooler (idle mode 32derece) Logitech X620 6+1 Surround LG 19" T910BU Flatron monitor Razor Diamondback Chameleon 1600DPI Mouse
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yağmurda başlıyodu o müzik.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
tunch Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nym's stronghold ve nightsister cave in dibinde çalan müzik üstüne müzik tanımam. canım sıkıldığında sadece müziği dinlemek için loka giderdim.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18
Öne çıkan mesajlar