Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşlar Eu veya Us box lar arasında bir fark var mı? bunu öğrenmek istiyorum. Yani benim yurtdışında (ingiltere) ark ım var. Oyunu alıp cd keyini bana söyliycek. Ben burdan herhangi bi box (us olucak büyük ihtimalle) bulup oyunu yüklesem ve sonradan Eu dan alınan cdkey i yazsam bi sorun çıkar mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 önemli olan cdkeyler.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 us boxta sadece versiyon varkı var onuda patchle halledersin ve pek zor birsey degil.ama 2 box almak sacma olur en iyisi download et yada birinden bul oyunu yükle arkadasında cd-keyi göndersin sana baslay oyuna sonra ingiltereden postaya verir kutuda eline gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Cevaplar için çok saolun. Zaten iki box almayı düşünmüyorum. Us box u olan bi ark ım var burda. Ondan cd yi alıp yüklemeyi düşünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar