Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Kahramanlar Yeniden Canlanıyor...

Ewil

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda piyasada bir çizgi roman patlaması yaşanıyor. Eski zamanlarda yayınlanmış çizgi romanları hem renkli hem renksiz piyasaya sürüyorlar. Dikkat ettiğime göre Zagor, Tommiks vb. birkaç firma piyasaya sürüyor.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ey patiler?[signature][hline]No one knows what i need
Sosyal ağlarda paylaş

bence para kazanmak için gayet güzel bir yöntem. eski nesil nostalji yapmak için alacaktır, yeni nesil de merak için alacaktır. eski nesil bence almaya devam edecektir ve yeni neslin en azından %25'lik bir kısmı almaya devam edecektir. böylece mis gibi para kazanacaktır yayıncı kuruluş..
Sosyal ağlarda paylaş

Tommiks benim babamın devrinden kalma. Bİzde okuduk özellikle Zagoru çok severim ama bu kadar yeni ÇR varken sırf renkli diye aynı veya benzeri maceraları tekrar almam.
Neredee... Conan'ın Altın ciltlerinden süper ciltlerinden aldığım zevki şimdiki renkli serilerinden alamıyorum mesela. Ben ÇRyi elime aldımmı 2 saat okumak isterim. şimdi aynısını yapabilmek için 4-5 renkli dergi almak lazım. pat diye 20M bayılıyosun, bize de yazık değil mi?![signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

nerdeee eski conan zagor ROM atlantis(bu yeni sayilir gerci) dönemi..
pehh simdikilerde pek okugudundan zevk alamion (cok kısacik biti verio) + cebinden cikan paraciklarini baska seyemi yatirsaydim die düsünüon.. ölee.. işte..[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Wolverine cildi aldım. Fiyatına da bakmamıştım, adam parayı söyleyince dank etti. Bi kere gaza gelince de aldık artık ne yapalım. 13M verdim. Afedersiniz yuh demek istiyorum.
Daha ilk açtım, cildi elimde kalıyordu. Bu kadar paraya bari düzgün bi cilt yapsalar. eskiden ÇR siyah-beyazdı ama ciltler yıllarca dayanıyordu.
ROM dedin, yarama tuz serptin be arkadaşım. ROM neden çıkmaz bilemiyorum :([signature][hline]MSN: [email protected]
Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...