diho Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bilmem gördünüz mü ama kızlardan oluşan punk grubunun solisti monitörlere takılarak düştü eheheu :). başka izlenim varsa alalım[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 olayı göremedim :) soğukta olması çok kötü oldu bence mor ve ötesi çıkana kadar baya kişi ortamı terk etti hatta 1 kişi ek$isözlükte saat 8 civarı bi yazı yazmış dönmek zorunda kaldık soğuktan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 En kralı mor ve ötesiydi valla bence :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xarius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 donduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: obacan, 06 Şubat 2005 04:38 tarihinde demiş ki: En kralı mor ve ötesiydi valla bence :) O_o mor ve otesi abi durcaksın tabii :):)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Muhteşem bir etkinlikti baştan sona izledim ve her dakikasından apayrı zevk aldım. Umarım Güney Asya'nın yaralarına bir parçada olsa merhem olmuşuzdur.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Keşke daha güzel bir havada ve daha kalabalık olsaydı dedim.Direc-t'in solistininde gitarı kıramaması tüm karizmayı sildi.Ayrıca herkes küçük çapta bir düşme tehlikesi yaşadı.Ayrıca Kurban'da ses sistemindeki aksaklıklar ve akordaki sorunlar yüzünden çok zevkli geçemedi.Bide Pin-up'ın elemanlarının bu kadar götü kalkık olabileceğine inanamadım.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyiki gitmedim hasta olurdum yoksa[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Gittim, sonuna kadar bekledim , hasta değilim ve mutluyum.. Her ne kadar bi kaç abidik gubidik grup olsa da.. Ayrıca hiç tarzını sevmediğim Manga konserin en iyisiydi.. Her şarkıda pogo.. Daha ne diim.. Bi de bayanlardan oluşan 110 da süferdi.. "Çeksene Elini" coverlarında "çek çek çek s... giit!" diye bağırmaları ayrı bi muhteşemdi..Arada kaynayan scream vokaller falan da iyiydi.. Güseldi işte.. Gittim pişman değilim..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ayrıca buradada izlenimlerimin uzun hali var isteyen bir baksın.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj kawa tarafından 06 Şubat 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kawa tarafından 06 Şubat 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 vega cıktı mı vega????? cıktıysa hangi sarkıları soledi?? daha dgrusu "iz bırakanlar unutulmaz" solediler mi???[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bulutsuzluk ozlemi cıkıcaktı cıkmadı mı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 donduk.Nev süperdi.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 En Berbat Pin-up tı gerisi yine baya iyiydi. İlk baharda yine böyle şenlikler konserler bekliyoruz Muck:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bilge gitarı kırmazki zar zor almıştır gipson'u[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: berdush, 06 Şubat 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Gittim, sonuna kadar bekledim , hasta değilim ve mutluyum.. Her ne kadar bi kaç abidik gubidik grup olsa da.. Ayrıca hiç tarzını sevmediğim Manga konserin en iyisiydi.. Her şarkıda pogo.. Daha ne diim.. Bi de bayanlardan oluşan 110 da süferdi.. "Çeksene Elini" coverlarında "çek çek çek s... giit!" diye bağırmaları ayrı bi muhteşemdi..Arada kaynayan scream vokaller falan da iyiydi.. Güseldi işte.. Gittim pişman değilim.. bu arada onlar 110 değil pin-up'idi[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Farkındayım hocam.. Ama düzeltme yapamadım.. Af buyurun..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ne kadar bilet satıldı bilen varmı merak ettimde.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Favori grubum direc-t yine döktürdü .. Eğer smells like ta pogo yapmaya çalışan 10 mal göydüyseniz onlar bizdik işte.. Direc-t konserleri kaçmaz o kadar diyorum diğer başarılı performanslar vega , az şarkı söylemelerine rağmen gripin , aylin aslım , suitcase(gitaristi özellikle) ve kargonundu .. Kurban gördüğüm en kötü performansı gösterdi bence .. Mor Ve Ötesinden nefret ettiğimden objektif bi yorum yapamıcam .. Sunucular tabiki kabustu i Hakan Ka başlı başına bi belaydı zaten.. Yanlız hamburgerleri 5 milyona , çayları 2 milyona kakaladılar , asyaya yardım geyiğine kazığı attılar hani.. Ama herşeyiyle çok güzel bi organizasyondu , hiçbir sorun yaşanmadı .. Helal olsun valla keşke Fil yapım veya Host Productions da bu kadar başarılı olabilse Bide kadınlar ve erkekler arasındaki farkı tekrar gördüm konserde :) kadınlar tuvaleti kuyruğu 100 metreyken biz tıpış tıpış işioduk =))))[signature][hline]Deathblow The Ramazan DavuLcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 8000e yakın bilet satılmış sanırım[signature][hline]Deathblow The Ramazan DavuLcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sanırım yaklaşık 100 milyarlık bir hasılat yapıldı ki ne kadar az aslında düşünüldüğünde :([signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eheh bence biletler 20m-30m olsa ve havada güzel olsaydı bundan daha çok insan gelebilirdi. Bu arada fil Yapım a laf atmayın Bakiiim:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hamburger 3 milyon du ya[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi mangada fena değildi bnce baya coşturdu ortalığı ama ama.. tabiki en iyi mor ve ötesiydi.. hele o "bir derdim var" a girişleri yok muydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler asli nın son şarkısnın adını bılen varmı aranızda ele ele konserınde soledı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar