Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güney Asya için El Ele Konseri izlenimi

diho

Öne çıkan mesajlar

Muhteşem bir etkinlikti baştan sona izledim ve her dakikasından apayrı zevk aldım. Umarım Güney Asya'nın yaralarına bir parçada olsa merhem olmuşuzdur.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke daha güzel bir havada ve daha kalabalık olsaydı dedim.Direc-t'in solistininde gitarı kıramaması tüm karizmayı sildi.Ayrıca herkes küçük çapta bir düşme tehlikesi yaşadı.Ayrıca Kurban'da ses sistemindeki aksaklıklar ve akordaki sorunlar yüzünden çok zevkli geçemedi.Bide Pin-up'ın elemanlarının bu kadar götü kalkık olabileceğine inanamadım.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim, sonuna kadar bekledim , hasta değilim ve mutluyum.. Her ne kadar bi kaç abidik gubidik grup olsa da.. Ayrıca hiç tarzını sevmediğim Manga konserin en iyisiydi.. Her şarkıda pogo.. Daha ne diim.. Bi de bayanlardan oluşan 110 da süferdi.. "Çeksene Elini" coverlarında "çek çek çek s... giit!" diye bağırmaları ayrı bi muhteşemdi..Arada kaynayan scream vokaller falan da iyiydi.. Güseldi işte.. Gittim pişman değilim..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır.
Nietzsche

Hatasız kul olmaz..
Gencebay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
berdush, 06 Şubat 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
Gittim, sonuna kadar bekledim , hasta değilim ve mutluyum.. Her ne kadar bi kaç abidik gubidik grup olsa da.. Ayrıca hiç tarzını sevmediğim Manga konserin en iyisiydi.. Her şarkıda pogo.. Daha ne diim.. Bi de bayanlardan oluşan 110 da süferdi.. "Çeksene Elini" coverlarında "çek çek çek s... giit!" diye bağırmaları ayrı bi muhteşemdi..Arada kaynayan scream vokaller falan da iyiydi.. Güseldi işte.. Gittim pişman değilim..

bu arada onlar 110 değil pin-up'idi[signature][hline]Roots Bloody Roots
Sosyal ağlarda paylaş

Favori grubum direc-t yine döktürdü .. Eğer smells like ta pogo yapmaya çalışan 10 mal göydüyseniz onlar bizdik işte.. Direc-t konserleri kaçmaz o kadar diyorum

diğer başarılı performanslar vega , az şarkı söylemelerine rağmen gripin , aylin aslım , suitcase(gitaristi özellikle) ve kargonundu .. Kurban gördüğüm en kötü performansı gösterdi bence .. Mor Ve Ötesinden nefret ettiğimden objektif bi yorum yapamıcam .. Sunucular tabiki kabustu i Hakan Ka başlı başına bi belaydı zaten..

Yanlız hamburgerleri 5 milyona , çayları 2 milyona kakaladılar , asyaya yardım geyiğine kazığı attılar hani.. Ama herşeyiyle çok güzel bi organizasyondu , hiçbir sorun yaşanmadı .. Helal olsun valla keşke Fil yapım veya Host Productions da bu kadar başarılı olabilse

Bide kadınlar ve erkekler arasındaki farkı tekrar gördüm konserde :) kadınlar tuvaleti kuyruğu 100 metreyken biz tıpış tıpış işioduk =))))[signature][hline]Deathblow The Ramazan DavuLcusu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...