Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir mesai süresince reel olarak çalıştığınız süre nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konulu bir anket yapasım geldi birden.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
8 saat demeyelim, mesaimiz ne kadarsa onu söyleyelim :)[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
Memurum, 8 saat çalışmam gerekiyo, reel olarak heç (rakamla 0) saat çalışıyom.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Mesaj tarihi:
hesapladım kabaca 4 saat falan :)
ulan dur biraz çalışıyım kendimden utandım..

edit: 9:30 saat çalışma süresi. Yemek var ama yemek arası diye bişi yok acıkıyon sölüyon yiyon sonra işe devam..

edit2: gerçi iş yoğun oldumu 12 saatde çalıştığımı biliyorum. genelde hızlı çalışır işlerimi hızlı bitiririm. Yapıcak pek işim kalmaz o yüzden az saat oluyor. Yoksa yoğun oldumu 4 saat falan olmaz..
[signature][hline]

[Bu mesaj nedanko tarafından 09 Şubat 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nedanko tarafından 09 Şubat 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
9'da işbaşı yapıyorum 6'da paydosum var.

1'e kadar çalışıyorum 2'ye kadar yemek yiyorum müdürle falan sohbet muhabbet.. sonra 2'den 4'e kadar çalışıyorum.. kassam 4.5 oluyo sonra 6'ya kadar pati msn gırla..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
6-7 saat arasındaymış benimki[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
Ben öğrenciyim. Gün boyunca ders dinleme süremi toplasan 30 dakikayı geçemez. Kötü bir şey tabi.

İleride serbest meslek seçeceğim ama. O zaman sanırım ki mecburiyetten harıl harıl... :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
  • Yeni Oluştur...