horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 konulu bir anket yapasım geldi birden.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 8 saat desen mesaiye 1 saati yemeğe gitse Ben derim ki 6 saat falan[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 8 saat demeyelim, mesaimiz ne kadarsa onu söyleyelim :)[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Memurum, 8 saat çalışmam gerekiyo, reel olarak heç (rakamla 0) saat çalışıyom.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hesapladım kabaca 4 saat falan :) ulan dur biraz çalışıyım kendimden utandım.. edit: 9:30 saat çalışma süresi. Yemek var ama yemek arası diye bişi yok acıkıyon sölüyon yiyon sonra işe devam.. edit2: gerçi iş yoğun oldumu 12 saatde çalıştığımı biliyorum. genelde hızlı çalışır işlerimi hızlı bitiririm. Yapıcak pek işim kalmaz o yüzden az saat oluyor. Yoksa yoğun oldumu 4 saat falan olmaz.. [signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 09 Şubat 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nedanko tarafından 09 Şubat 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 9'da işbaşı yapıyorum 6'da paydosum var. 1'e kadar çalışıyorum 2'ye kadar yemek yiyorum müdürle falan sohbet muhabbet.. sonra 2'den 4'e kadar çalışıyorum.. kassam 4.5 oluyo sonra 6'ya kadar pati msn gırla..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 6-7 saat arasındaymış benimki[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben öğrenciyim. Gün boyunca ders dinleme süremi toplasan 30 dakikayı geçemez. Kötü bir şey tabi. İleride serbest meslek seçeceğim ama. O zaman sanırım ki mecburiyetten harıl harıl... :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tek amele biz miyiz burda simdi 8 saat :p
Öne çıkan mesajlar