HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Düzenli olmayacak muhtemelen, ya da çok fazla düzenli olmayacak :P , dragonlance'te, ist. bahçelievler öğretmenler evinin kafesinde oyun oynatacağım. Mekan değişebilir. Lise öğrencisi ve dnd'den anlayan tercih edilir. Bu arada oyunun olacağı kesin değil, grubun gidişatına bağlı. Saygılar sevgiler İlgilenenler ICQ 81293903
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bahçelievler iyidir. dragonlancede kararlı diilsen ben oynamak isterim. half minotaur monk oynatmak istiyor deli gönlüm.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Dragonlance'de kararlıyım, hatta senaryo fln da ana hatlarıyla hazır. Oynatabildğim tek düny DL ztn :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 peki dragonlancede bi half minotaur monk oynamamı nasıl karşılarsın :)
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Zor abi :) De illa ki istiyorsan olabilir yani neden olmsaın :)
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Herşeyin bi ilki vardır :)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 DL sux FR rulz derler bazen ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
HalbadaR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yok öle bişi. Karşıyım. Hepsi ayrı bi güzel :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 neyse ounun durumu kesinleşsin ben sana karakter sinopsisini gönderiim. okeler veya okelemessin duruma göre.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
veldruk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler ben de oynamak isterim ama fazla tecrbem yoq eger adm hic olmazsa en eziginden gelebilrim :)
Öne çıkan mesajlar