hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 konusu : çoğu mitolojiye dahil olan kurtlar ve insanlarin ilişkilerinden yola çıkan , kesinlikle orjinal konusu olan bir anime ...kurtlarin dünyadan yok oluşundan 200 sene sonra dünya birbirinden kopuk şehirler ve bu şehirleri yöneten yüksek sınıftan oluşmaktadir . Kurtlar ise azalan sayilarini insanlara insan gibi gözükme yeteneklerini sayesinde şehirlerde insanlarin dikkatini çekmeden varoluşlarini sürdürmektelerdir . şehirli Tsume şehirdeki aristokratlari soyan bir grubun lideridir , gerçek kimliğini insanlardan saklasada kurtlardan saklayamamaktadir .. onun insanlarla işbirşliği yapmasini kaldiramayan Kiba onunla yüzleşir ve birbirleri ile kapişirlar. ancak bu kapişma var olan kurtlarin kökünü kazımaya yemin etmiş avcı Quent tarafindan kesilir , dağlardan Kibayı takib ederek gelen quent , şehirde olan olaylara farkli bir yorum getirecektir....Kurtlarin o şehirde toplanma nedeni olan "flower maiden" ise (ki kendisi kurtlar için cennet'in anahtaridir) yıllardir kapali tutulduğu deney küresinde ilk kez uyanir ... fakat arsitokratlarin da kendi planlari vardir , ...(konu ilginçleşerek uzar gider )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yapimci stüdiosu ayni zamanda `scraped princess` 'in yapimcisi olmakla birlikte script yazari cowboy bebop'ın script yazaridir ... hayli kaliteli olan müzikler yoko kanno imzali[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 hired abi merak ettim sende kac baglanti var vede zamanı yawaslatmanin bi yolunu filanmı buldun hepsini cekmeye izlemeye nasi zaman buluosun[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 şimdilik 128/16 var .... 256/32 başvurusu yaptim gelicek bu hafta içi sanirim ... pc 24*7 açık , zaman ise zevk işte her 2-3 haftada 1-2 gün ayırıyorum dload ettiğim 2-3 seriye ... bakma şimdi üst üste geliolar .. sınav haftasi olduğundan birikriler son 2-3 haftadir , bu hafta yilbaşi haftasi boşum , acısını çıkariyorum ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bida yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.. Wolf's rain in türkçe altyazılarını bulabilirmiyim ?[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bildiğim kadarıyla kimse türkçe altyazısını çevimedi.niyetlenende olmadı..[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tekrar bölümlerinden sonr aizlemey kesmiştim (yav 3 bölüm üst üste tekrar bölümü olurmu yav) ama bonesindir güzeldir..i[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ora benide baydı walla direk atladım oraları :D 20. bölümden devam ediyorum hala seyretmeye. Bide türkçe altyazı bulabilseydim şuna daha güzel olacaktı.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 4 tekrar bolumu var ust uste 3 deil :) ben bi kac ay evvel izledim.. ve oha dedim 4 bolumu ust uste gorunce, tabi butun bolumler oldugu icin geciverdim sadece.. bu diziyi yayinlanirken izlemeye baslayan arkadaslara acidim gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yeni topic yokmuş. canlandırayım. ilk 5 bölümü izledim. epey iyi, özellikle de müzikler harika. var mı izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hoşbir anime ama bazı yerlerdeki tekrar sahneleri aynı mevzuyu 10kere açmaları sıkıyor dram izlemek istiyorsanız hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ya ben de son 6 bölümünü izleyememitim bu animenin bir ara indirip hepsini baştan izleyeyim hatırlamıyorum aslında tam olarak da ne olduğunu animede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ya bunun bir sahnesi var böyle flower maiden kendi etrafında dönüyor kurtlarda onun etrafında dönüyor dolunayda o sahneyi ss olarak atabilecek olan var mi güzelce veya hatirlayan episode ismi verse de olur ama ss çok makbule geçer thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar