NohGye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 uzun süredir ayaıpta bulamadığım 80'li yıllardaki bir filmin adını bilmediğim için bulamıyorum. Konusunu kısaca anlatıyım Kevin Costner bir baseball tutkunu .. Evinin arka bahçesine bir baseball sahası yapması için garip sesler geliyor. "inşa edersen o gelicek" falan diye .. Bu konu hakkında araştırmalar falan yapan bir adamın hayatını anlatıyo .. Baya eski bir film adını bilenler bana ulaşsın ... Not: Tüm bu uğraş cd kolleksiyonuma eklemek istediğimden dolayıdır .. Ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim : )[hline]" Love Is Nothing Without Fucking " ICQ : 820195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Field of derams, düşler tarlası diye aklımda kalmış. Sıkıcı bir filmdi aklımda kaldığı kadar. Umarım doğru anımsamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NohGye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bende ufakken izlemistim cok tesekur ederim .[hline]" Love Is Nothing Without Fucking " ICQ : 820195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar