alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 YENİDEN Aşık olmak istiyorum yeniden, Kaybetmek istiyorum kendimi Aşkla... Yeniden içmek istiyorum Kana kana aşk kasesinden... Sarhos olmak istiyorum yeniden, O aşk denilen cılgınlıkla... Kendimi hissetmemek, Sadece onu ve aşkı hissetmek. Bir kere daha lütfen......[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 gzl bide baslık olsa daa gzl olur :)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kisa ve basit gibi geldi. Ama gusel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 her zman kısa ve net direk sonuca giden seyler ii degil midir?? ole cok suslu sozlere cok gerek var mı?? yoksa bu ulkede orhan pamuklar nasıl olurdu?? siirin baslıgı YENİDEN. orda buyuk harflerle yazdım[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bağzen anlatmak istediklerimizi gerçekten tam olarak anlatamayız.. o yüzden yrm yapmıcam..ama bil bu konuda hiç ynlz diilsin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kisa ama gzl olmus teprikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kısa ve güzel =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Cheester'in dedigi gibi birde baslık olsa daha hos olur güzle olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluerabbit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Eline sağlık güzel omuş tebrikler[signature][hline]Angry Desert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaslar baslık var iste.... YENİDEN =) buyuk harfle yazdım buyuk harfle ama...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sophie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: alukard666, 08 Şubat 2005 20:34 tarihinde demiş ki: arkadaslar baslık var iste.... YENİDEN =) buyuk harfle yazdım buyuk harfle ama... YANLIZ DiiLSiN BU KONUDA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 saol sophie valla.. anlatamdım kimseye=)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gerçekten güzel ama sonu pek uymamış bnce anlam olarak uymuş olabilirde.. onu kastetmiyorum yani..[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Daha çoook çoook istersin..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar