oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oynadım, bitirdim. süperdi vallaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oper said: aga opengl için patch vardı ya. rivatuner falan kasmasaydın. bi patch yayınlandı. nerde bulacağını biliyorsun :D bulamadım bir türlü yardımcı olursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 spompas said: oper said: aga opengl için patch vardı ya. rivatuner falan kasmasaydın. bi patch yayınlandı. nerde bulacağını biliyorsun :D bulamadım bir türlü yardımcı olursan sevinirim. tamam buldum gamecopyworld'de 177 kb lık fix dosyası war. oper'e teşekkür ederim. isteyenlere link fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sonunda biraz geç olsa da bitirdim çok güzelmiş oyun valla dediğiniz kadar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bir yerde tıkandım, mine a indim sanırım yanlıs bisi yaptım heirflerin hepsi görür görmez dalıyor bana, hepsi katlettim ama labirent gibi oyunu devam ettiremiyorm bi eleman var ona bombalari verecem bulamıyorum. yardımcı olurasınz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bombaları kimseye vermiceksin jagger valance'ın sana bi paket al dediği gaz dolu odaya gidiceksin bombaları aldıktan sonra, cutscene girecek doğru yaptıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar