forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://oyun.mynet.com/bilardo/ space: topa vurma mouse sağ tuşu: falso shift: ince ayar ctrl: pike sağlam oyun hemde online oynanabiliyoruz alışmak için pratik seçeneğide var reelde topa ancak vurabiliyorum ama burda sağlam bilardocu olcam :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 boşver ya online onayınca gerçektekı gıbı olmaz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hehe bilardo oynayıp isteyip de beceremeyenler için sanal dunyanın sundugu bir nimetmiş guzel oyun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok zevkli yaaa uzun zamandir oynuyorum..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkada$in evinde bilardo masasi var bende eskiden bilardoyu cok severdim kendi istaka deniyodu sannirim onlardan vardi surekli onlara gidiyorum simdi =p ciddi gercekteki gibi olmuyo sinirlendinmi toplara abanmak gibisi yok[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: forgiver, 08 Şubat 2005 18:22 tarihinde demiş ki: http://oyun.mynet.com/bilardo/ space: topa vurma mouse sağ tuşu: falso shift: ince ayar ctrl: pike sağlam oyun hemde online oynanabiliyoruz alışmak için pratik seçeneğide var reelde topa ancak vurabiliyorum ama burda sağlam bilardocu olcam :] 1ara senle yapablım pilardo :D[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar