uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: LvL_Sabo, 31 Ocak 2005 04:10 tarihinde demiş ki: said: uncla, 31 Ocak 2005 00:45 tarihinde demiş ki: renkleri ve çıkan kavgadan dolayı survivor. çıkan kavgadan dolayı ben wallace ve detroit'e kıl olmak gerek sen ters algılamışsın olayı yok sabo doğru algıladım.[signature][hline]jan d.
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: uncla, 31 Ocak 2005 00:45 tarihinde demiş ki: renkleri ve çıkan kavgadan dolayı survivor. +1 sarı lacıverte babamı boyasan dalarım.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benmde sewmedigim tkm yok sewmediğim oyuncu warda sewmediğim takım yok.[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b
can Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hornets'te baron davis var lan. hiç bi şey yoksa, baron ın jermaine o'neal üzerinden bastığı smaç var be.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -Melancholy-, 07 Şubat 2005 12:40 tarihinde demiş ki: hornets'te baron davis var lan. hiç bi şey yoksa, baron ın jermaine o'neal üzerinden bastığı smaç var be. tamamen katılıyorum..baron davis gayet iyi bir oyuncu[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hornets'in bu sezonki maçları gerçekten zevksiz geçio ama bunun sebebi en iyi 3 oyuncusunun takımda yer almaması baron davis abimizin sırtındaki problem onu 2-3 sezondur etkilio yine geçen sezonun allstar pivotu(esasen doğuda pivot olmadığından seçildi ama:) Jamaal Magloire 'ın sakatlığı ve yılların eskitemediği kurt oyuncu Jamal Mashburn'un daha seninin başında sezonu kapatması bu takımın oyununu çok etkiliyor.bu üç oyuncuda hem skor hem asist hemde riboşlarda takımı sürüklüyorlardı.olsalarda bu sezon bu kadar kötü geçmezdi.... neyse konumuza dönelim ben derimki en sevmediğim takım her delikanlı bostonlu gibi new york'tur.ayrıca şahsi olarak bu seneki denver'a acayip kılım...
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 minnesota...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
sahinKa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 suns,utah(memo affetsin),trail blazers[signature][hline]__''FeNDeRizm''__
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bulls-kendimi bildim bileli nefret ederim-[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 08 Şubat 2005 00:05 tarihinde demiş ki: bulls-kendimi bildim bileli nefret ederim- eheh because of MJ?[signature][hline]jan d.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 minnesota..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Lakers.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Öne çıkan mesajlar