gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Arkadaslar Bi tane mürekkep püskürtmeli yazıcı almak istiorum(Mürekkep hastası fln diyilim, ew kullanımı için olduğundan ve ucuz olduğundan).. Canon Bubblejet i455 ve Hp 3845 arasında tercih yapmak istiyorum.Sizce bu ürünler iyi midir?Benim için önemli olan kalitesi yoksa dakkada 7 sayfa basmasıyla 9 sayfa basması benim için farketmez..Görüntü kalitesi iyi+Uzun süre tamirsiz dayanabilcek+100 doları geçmiyck bi yazıcı arıyorum tavsiyede bulunabilirmisiniz? Canon Bubblejet i455 ve Hp 3845 kullanıcıları warsa iyi çalışıp çalışmadığı konusunda yorum yapabilirse ii olur bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Çok genel geçer yargılar olmayabilir söyleyeceklerim ama ben kullandığım yazıcılar arasında hplerde daha fazla sorun görmüştüm. Printerlar zaten en çok kafada arıza yaptıran bilgisayar parçalarıydı o zaman. Genel olarak hp ürünlerini tercih etsem de printerda canon seçerdim. Ha bu arada 3 yıldan uzun süredir hiç printerim olmadığını da söyeyeyim :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Canon'lar sorunsuz güzel printerlar. Epsonlarda iyi kaliteli printer yapıyor tavsiye ederim. EPSON STYLUS COLOR C86 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 elim canon i455 e kayıo wala ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben doldurma kartus sevmedigim icin lexmark kullaniyorum onun kartuslari daha uygun fiyatli ve printerda guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hp 1315 105$+kdv (kadıköy/yazıcıoğlu) Scanner+Renkli Fotokopi+Printer Aldım,kullanıyorum,memnunum. Bir de hp 1215'in tek farkının biraz daha yavaş olduğunu (dakikada 2 sayfa az) bir satıcı söyledi(?!).Arada 10-15$ fark var.Tercih meselesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hmm öyle demişs de hp nin kartuşları pahalı ztn fotokopili fln olursa annem bankacı bi günde 20 mlynluk kartus yer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 anladım..lexmark ın da var üçü biraradası.biraz daha ucuz sanırım.eksenbilgisayar,goldpc,mavidonanım dan falan araştırırsan bulursun..o da olmazsa almayın zaten ya da fotokopi çekmeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mürekkep diyince aklıma geldi arkadaşın babası derdi içiyo musunuz lan bu mürekkepleri daha geçen hafta almıştım. hehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar