Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kim burda oynuyor bir yoklama alayım. Sağ baştan say 1[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 46 assasian /fakir 44 priest buff/heal /stat değiştirmesi lazım.paper>tank Oyunu bırakıcaktım ama klanına priest lazım olan varsa,stat değiştirmemde sponsor olacaksa geleyim :D
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben :D Anladın sen anladın ;)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
KnighT_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Warrior lvl 45 ID: Gs_1905 Clan: [Olympus][signature][hline]Alayına İsyan! Ölümüne Cimbom... /server irc.ttnet.net.tr DarK_KnighT
Amfibi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben de varım valla. VuRuCu_TeAm Rogue Lvl=33 Kuvayy-i Milliye
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hım patiden çok az kişi oynuyormuş[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Thomen=lvl 32 barbarian warrior, kardesim Ihvon=lvl32 rogue[signature][hline]Thomen->Xig Barbarian Warrior
soap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende varım ;)[signature][hline] Job - Warior Lvl - 5x Server - Xigenon 1/2 Race : Ork
Era_Xul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Xul ailesi 5x (geneli assasin) olarak bizde xigenondayız.
xx2xx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bide ben varım :)[signature][hline] Knight Online ixg. da Orc Paper Magedir lvl 5x dir. Clan Lideridir. 836 Manner Sahibidir. Koaka.com da Poker muptalası gizli gorev operatörüdür. muhasebeburosu.com da forum yöneticisidir Reel Hayatta Müdürdür, zekidir, karizmatiktir. ßir Cümle İle ßen Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum!
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
Öne çıkan mesajlar