Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD ROM

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

Lg ler zaman zaman sorun çıkarıyo evet ama piyasada en çok talep gören ürün de o.Belki ucuz olmasından belki de başka faktörler.İstersen donanıma yönelik bir siteye gir veya bi donanım dergisi al,kendin karar ver.
Ben de Lg var ve evet bozuldu ama tamiri hemen gerçekleştiriyorlar.Ertesi gün hemen geri almıştım
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken başımdan bi olay geçmedi 6 yıllık bilgisayar hayatımda 2 yıla yakın lg kullandım
2001 in başında ewe lg aldm, dukkana cyber drive ve lg 7-8 ay sora bozuldu sora bi tane daa aldm o da bi sene gitti.Cyber drive kullanıorm 1,5 senedir, hala düzgün çalışıyo.Çok cd rom kullanan biri de diyilim.Arkadaşlar da lg aldı onunki 4 ay gitti amcaoğlu da aldı 7 ayda kaldı çok kalitesiz mal çok!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokkkan, 08 Şubat 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
küçükken başımdan bi olay geçmedi 6 yıllık bilgisayar hayatımda 2 yıla yakın lg kullandım
2001 in başında ewe lg aldm, dukkana cyber drive ve lg 7-8 ay sora bozuldu sora bi tane daa aldm o da bi sene gitti.Cyber drive kullanıorm 1,5 senedir, hala düzgün çalışıyo.Çok cd rom kullanan biri de diyilim.Arkadaşlar da lg aldı onunki 4 ay gitti amcaoğlu da aldı 7 ayda kaldı çok kalitesiz mal çok!

sene 99 da albino diye bir cd driver vardi 11 $ a . ondan iyisini de ben gormedim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...