gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar dvd rom alcam marka olarak ne almak gerekir? 16X alcam ama markaya karar wermedim. Lg nin dvd romları da cd romları gibi dandik mi örneğin?Siz ne önerirsiniz? (NOT:Bu soruya lg nin cd romlarının kaliteli olduunu düşünenler cewap atmasn lütfen).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Lg ler zaman zaman sorun çıkarıyo evet ama piyasada en çok talep gören ürün de o.Belki ucuz olmasından belki de başka faktörler.İstersen donanıma yönelik bir siteye gir veya bi donanım dergisi al,kendin karar ver. Ben de Lg var ve evet bozuldu ama tamiri hemen gerçekleştiriyorlar.Ertesi gün hemen geri almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bende Samsung 16x var gayet sorunsuz çalışıyor ama fiyatı ne durumda bilemiyorum. Siyah aldım.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 philips diye düşündüm deneyimi olan war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Philips konusunda deneyiyim yok fakat writerlarının çok fazla cd seçtiğini duydum romları için ne olur bilemem.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben philips kullanıyorum. ama lg nin cd romlarının kalitesiz olduguna kesinlikle katılmıyorum.hem neden mesaj atmıyormuşuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sanırım küçükken başından LG cdromlar ile alakalı kötü bir olay geçmiş. Hep böyle olur ya... :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dvd leri iyi lg nin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 LG' nin DVD Romlarında region code olayı yok (firmware upgrade yapmadan) diye duydum. Doğrumudur acep?[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 asus al asus..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 küçükken başımdan bi olay geçmedi 6 yıllık bilgisayar hayatımda 2 yıla yakın lg kullandım 2001 in başında ewe lg aldm, dukkana cyber drive ve lg 7-8 ay sora bozuldu sora bi tane daa aldm o da bi sene gitti.Cyber drive kullanıorm 1,5 senedir, hala düzgün çalışıyo.Çok cd rom kullanan biri de diyilim.Arkadaşlar da lg aldı onunki 4 ay gitti amcaoğlu da aldı 7 ayda kaldı çok kalitesiz mal çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kahve koyarsanız bozulur tabe. :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tanıdıklarımın bilgisayarlarının nerdeyse %80 inde LG cd yazıcı var hatta bir tanesi sürekli yazıyor (günde 15-20 gibi). daha sorun çıkartmadı hiç biri.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya bu lg ler her ortamda ünlüdür çabuk bozulmasıyla ama burda ilk defa karşılaştm böyle bi tabloyla *!dumur olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cd driver desen tamam ama dvd diyince lg iyi simdi hakkini yemeyelim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: gokkkan, 08 Şubat 2005 19:48 tarihinde demiş ki: küçükken başımdan bi olay geçmedi 6 yıllık bilgisayar hayatımda 2 yıla yakın lg kullandım 2001 in başında ewe lg aldm, dukkana cyber drive ve lg 7-8 ay sora bozuldu sora bi tane daa aldm o da bi sene gitti.Cyber drive kullanıorm 1,5 senedir, hala düzgün çalışıyo.Çok cd rom kullanan biri de diyilim.Arkadaşlar da lg aldı onunki 4 ay gitti amcaoğlu da aldı 7 ayda kaldı çok kalitesiz mal çok! sene 99 da albino diye bir cd driver vardi 11 $ a . ondan iyisini de ben gormedim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Fistan, 08 Şubat 2005 19:53 tarihinde demiş ki: kahve koyarsanız bozulur tabe. :rock: ah bak işi bilen adamlar burda öyrenin bunnarı öyrenin millet hep lg den sikayetçi ve klasik gelio sorun herkese... http://forum.paticik.com/view.php?id=83788 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 philips al bence veya samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar