DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 devamlı gittiğim bi mekan yok ama duruma göre; kadıköy - ortakapı (cafe) selamiçeşme- caddebostan arası sahil (çim,deniz vs..) nadiren kadıköy - gölge (cafe)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Kadiköy- Saklikent , Mask, Akmar, Kitapçılar çarşısı İstiklal- Barcelona, Robinson Crusoe Genelde tüm kitapçilar ve müzik dükkanları. Odam. Canım benim. Başka başka yatağım.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: hione, 11 June 2003 16:52 tarihinde demiş ki: karı kiz populasyonu yuksek olsun kafi[hline]çiçu a.k.a Templar Saunblade Tebrik ederim tam nickine göre bir mesaj.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 home sweet home diyen bin yasasin. hehe[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 gunes batiyo, saat 6-7 sulari yazin aksam denizin onundeyim antalyada falan bi sezlonga uzanmisim elimde kitabim onu okuyorum deniz dalgalarinin esliginde YA DA sabah uyanmisim iki camimda acik tatli bi esinti var ustum ciplak yattigim icin o tatli esinti ustumu kapliyo ve camin onune bi serce konmus surekli otuyor, ben onun sesine uyaniyorum, 1 saat boyunca camin onunde bagdas kurmus gozlerimi kapamis kuslari dinliyorum YA DA ayni sekilde kuslari dinlerken arkada Bob Marley feat. Lauryn Hill - Turn Your Lights Down Low caliyor gecen SAT ye boole girdim, oole super gecmisti ki...[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! [Bu mesaj Volfied tarafından 11 June 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 deniz kenarları tercihimdir. beşiktaş deniz kıyısı ve beyoğlundaki pikap kafe en çok gittiğim yerlerdir. ayrıca yine beyoğlunda bulunan şiirci ve beatles adlı mekanları çok severim..[hline]kan kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 deniz kenarları tercihimdir. beşiktaş deniz kıyısı ve beyoğlundaki pikap kafe en çok gittiğim yerlerdir. ayrıca yine beyoğlunda bulunan şiirci ve beatles adlı mekanları çok severim.. kitapçılara bayılırım ama içinden müzik sesi yükselmeyenlere..[hline]kan kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 deniz kenarları tercihimdir. beşiktaş deniz kıyısı ve beyoğlundaki pikap kafe en çok gittiğim yerlerdir. ayrıca yine beyoğlunda bulunan şiirci ve beatles adlı mekanları çok severim.. kitapçılara bayılırım ama içinden müzik sesi yükselmeyenlere..[hline]kan kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Antalya Işıklar caddesi Ely's Cafe'nin önündeki bank[hline]LET ME IN, I'LL BURY THE PAIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bahariye Cafe kal dili ile baho...[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bahariye kafe yi hiç sevmem gidenler de üşengeçliklerinden giderler oraya.. öbür yerlere gitmediklerinden bahariye kafeyi rullz ilan ederler pidesi berbat[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Taparım tuvalete. Sıkışmış bi vaziyette, böle patlamak üzereyken o mekanda aldığım hazı hiçbişeye değişmem. Tuvalet rules[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timetamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 gerçekte warolmayan tüm mekanlar :)[hline]lovin' all the non-existing things... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kes hoca sıskalıktan ölcen mekan dediğinde aç gezmesin doyarsın iyi doyarsın tercihimi meydan dan yana kullanıyorum.. yemek yenmicekse de moda sahilindeki çay bahçeleri sıcak havalarda hoş oluo[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 deniz kıyısı olan her yer makbule geçer.. (ankaralı olmanın bir dezavantajı,deniz hasreti)[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kadıköy - gölge caddebostan sahil caddebostan - yerfıstıı , barcode[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 zincir - sık sık gorebilmeniz mumkun rockpub katarsis gandalf - kapandi. [hline]is everywhere....[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 12 June 2003 05:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Evimi =) Kapkaranlık ortamlarda olabilir. Düşünmek için[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar