Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi yonha var 40 yılın başında arkadaşlarım gir lan listene kabul et beni diyince 2 ayda 1 falan giriyorum. yonjadan 15 yaşında bi kız dadandı infosunda 20 yazıyodu. özelden falan arıyor ehu[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamzecil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 erkeklere sari kart cikartma olayi varsa gercekten demek ki kuruculari erkekmis. var mi bunun diger versiyonu kizlara sari kart cikartan :) uye onaylama sistemi reina kapisi gibiyse daha da acayip ama sanmiyorum ole oldugunu. aman iste konu cikiyo bole. disardan bi forum olusturmus olduk. bakiim ben soriyim bi icerigini napiyolarmis ama ole kizlarla egleniyolarsa bana anlatmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yo başıma geldi diye söylüorum. atıp tutmuyorum. arkadaşım davet etti üye oldum ertesi gün kapandı üyeliim. ki beenilmicek çocuk da diilim hani ehuehue şaka bi yana ertesi gün bi daha davet etti ark üye oldum kaldı öle. edit: forumları sadece farm. 1-2 saat baktım elle tutulur bişi yok. [signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck [Bu mesaj malsahibi tarafından 08 Şubat 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yazik oluyo tiki surulerine bi siteden digerine bi havali ortamdan digerine invite me pls[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yonja,hi5,ac90 vb. gibi bir site.Boş işler netten kız falan kim bulmuşta biz bulalım . *!Kapatsam mi şu yonja yi acaba*[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bayar bu[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 invite me plsssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chucky08 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya bana invite lazım acil ne desem inanmıcaksnz ama lazım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar