Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara FITIK yapiyo..

Doo_m

Öne çıkan mesajlar

son saniyede kaldırdım. fekat içmeyin işte kardeşim. özellikle spoiler koyduk istemeyen bakmasın :-) keşke sigara içerken görseydin de sigaranın da sana zehir olduğunu anlasaydın (sen sigara içmiyor da olabilirsin genel konuştum)[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeter bıktım bu topiclerden içiyorum önüme bu adam kanserden öldü sebebi sigara da deseniz içicem ki çoğu içen insan böle herkes bu işin bilincinde kör cahil insanlar değiliz. Devamlı böle topicler açıp .. siz daha için için ne kadar bağımlısınız görün zavallısınız hede hödö falan bırakın bu işleri bıktım gerçekten.. size ne kardeşim size ne içiyosak size ne[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

İçiyorum size ne?
Boğaz, Akciğer, Karaciğer ve daha bir çok organın kansere yakalanması, kansere yakalanmakla kalmayıp organın sonunda yenik düşmesi ve insanı da öldürmesi, bu ölen kişilerin %60'ının da "Second Hand Smoker" yani, sigara içmeyen, diğer sigara içen insanların dumanlarınız içine çekerek ölen insanlar olması. Bize ne mi? "Ben içiyom mutluyum abi ahehe" derken farketmeden benim gibi içmeyen insanların da hayatını karartma şansınız olması. Bize ne mi? Kapalı mekana girdiğimizde, eğer sigara içme yasağı yoksa bizim temiz hava alma özgürlüğümüzün kısıtlanması.
Sigara içiyorum, mutluyum..tabii....[signature][hline]Ebemünk - korkunuz...
O_o
----
Satılık Vivace Elektro Gitar
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir başlığa sadece Eee? diyesim geldi
pasif içiciler de o kadar rahatsız sa işte çounluğu bize koyuo die, siz de yakın bir tane ...
sigara öldürüyo, cart curt..hayat kısa zaten yaa..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

sigara içip ölme tehlikesi altında olan insanlar hapşurunca "çok yaşa" diil "tez geber" denmeli. yoksa yok fıtıktı yok kanser di... yazık yazık...[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes""
Fedor Dostoevsky
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...