DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 son saniyede kaldırdım. fekat içmeyin işte kardeşim. özellikle spoiler koyduk istemeyen bakmasın :-) keşke sigara içerken görseydin de sigaranın da sana zehir olduğunu anlasaydın (sen sigara içmiyor da olabilirsin genel konuştum)[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya yeter bıktım bu topiclerden içiyorum önüme bu adam kanserden öldü sebebi sigara da deseniz içicem ki çoğu içen insan böle herkes bu işin bilincinde kör cahil insanlar değiliz. Devamlı böle topicler açıp .. siz daha için için ne kadar bağımlısınız görün zavallısınız hede hödö falan bırakın bu işleri bıktım gerçekten.. size ne kardeşim size ne içiyosak size ne[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 içmiyordum, mutlu değildim. içiyorum, yine mutlu değilim. bırakıcam yine mutlu olmayacam. doyumsuzluktan olsa gerek :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bence abartmaya gerek yok. içen içer içmeyen içmez. herkesin iradesi var.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Cheester, 06 Şubat 2005 14:12 tarihinde demiş ki: yasal uyarı: sigara saglıga zararlıdr :) ciddi misin :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sigara icin[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sigara kısır yapıyor dense içen kalmaz walla :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unforeseen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sigara bırakılır mı ya...[signature][hline]Şimdi ve sonra hiç bir zaman yanlız değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 warning: smoking can be good for your mental health CANNABİS 20 class a joints[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende bi tişört var marijuana'yla ilgili süper bilen bilir, legalize it yazıyor ön kısmında tişörtün.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 marlboro kutusu olan marijuana yazan kraldır on yüzünde :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Üstünde Marlboro yazan kenevirim var bahçede.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Anti_Teacher, 07 Şubat 2005 02:33 tarihinde demiş ki: 20 class a joints nerdee... keşke yasal şekilde [sağlığa zararlıdır] yazıp sürseler piyasaya. Firmayı kuranın ellerinden öpmezsem şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sigara kabız da yapıyor mu? Kabızlık sorunum varda, ondandır kesin.. Herşey onun altından çıkıyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 İçiyorum size ne? Boğaz, Akciğer, Karaciğer ve daha bir çok organın kansere yakalanması, kansere yakalanmakla kalmayıp organın sonunda yenik düşmesi ve insanı da öldürmesi, bu ölen kişilerin %60'ının da "Second Hand Smoker" yani, sigara içmeyen, diğer sigara içen insanların dumanlarınız içine çekerek ölen insanlar olması. Bize ne mi? "Ben içiyom mutluyum abi ahehe" derken farketmeden benim gibi içmeyen insanların da hayatını karartma şansınız olması. Bize ne mi? Kapalı mekana girdiğimizde, eğer sigara içme yasağı yoksa bizim temiz hava alma özgürlüğümüzün kısıtlanması. Sigara içiyorum, mutluyum..tabii....[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 böyle bir başlığa sadece Eee? diyesim geldi pasif içiciler de o kadar rahatsız sa işte çounluğu bize koyuo die, siz de yakın bir tane ... sigara öldürüyo, cart curt..hayat kısa zaten yaa..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: CriticalObject, 06 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: said: faint, 06 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki: atın ölümü arpadan olsun tütün bi arpa türü müdür? :) ne yani biz at mıyız? :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: faint, 06 Şubat 2005 15:02 tarihinde demiş ki: parmağıma değil, işaret ettiğim yere bak XD [signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne fıtığı yalan kardeşim bunl... AAAHH SIRTIIIIM[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 walla bende tirstim ama kendim için diil ailem için bi tek ben içmiyom aralarinda acaba duman da fitik yapito mu lol :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selimisik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sen fıtıgı bırak olm, öldürüyomuş yeni moda bu...[signature][hline]nasıl ezberlenir allahım, arapça dua eden insanın latince kemikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 "nasılda ıkınarak içenler var" demekten alamıyorum kendimi.. mazallah bagsur bile yapar öyle içerseniz.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Lord_Unholy, 09 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki: "nasılda ıkınarak içenler var" demekten alamıyorum kendimi.. mazallah bagsur bile yapar öyle içerseniz. valla haklısın patron... bazıları o kdar zrla ve ozentilikten iciorki...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hep türk filmerline özenmişimdir ; - Çoşkun koko var mı? -dans etmesini nerden öğrendin? -alalmanyadan[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sigara içip ölme tehlikesi altında olan insanlar hapşurunca "çok yaşa" diil "tez geber" denmeli. yoksa yok fıtıktı yok kanser di... yazık yazık...[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar