Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 burdan alalim [signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İçiyorum , Ben Çok Mutluyum , Kimseye Tavsiye Etmiyorum Balgamlarımla Mutluyum[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yasal uyarı: sigara saglıga zararlıdr :)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 atın ölümü arpadan olsun[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kafam girsin bugunlerde amma cok yere soktum bende kafamı[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 için abi cigerleriniz bayram etsin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Messor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 için için.. için de küçücük bir şeye nasıl muhtaç olduğunuzu ispat edin[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bak işte canım çekti oyle sigara muhabbeti yaptınız.. *!sigarasına uzanır.*[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 $u $igara muhabbetlerine öyle gıcık oluyorum ki yani sonucta ben zararını biliyorum ic$emde kendime , icme$emde . Içen $onuclarına katlanır[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: harvester, 06 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki: için için.. için de küçücük bir şeye nasıl muhtaç olduğunuzu ispat edin pipo ve nargile pek küçük sayılmaz :p[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Fistan, 05 Şubat 2005 22:07 tarihinde demiş ki: konu dışına girince anadolu ajansına girmişim sanıyorum. arkadaşlar yeter ya.
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 LOL iyi güldüm Fistan'ın bu lafına. Sigara konusuna gelince: İçiyoruz mutluyuz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 06 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki: atın ölümü arpadan olsun tütün bi arpa türü müdür? :)[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 parmağıma değil, işaret ettiğim yere bak XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi sigara bir sürü şey yapıyor yani üstüne bir fıtık yapmış yapmamış hehe. Bu ''sigara adamı öldürür, öldürürkende dişlerini sarartır'' gibi bişey olmuş :p içmeyin, bırakmak isteyenlerede sonuna kadar destek olun :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
wook Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sigara değil nargile için o daha zararlıymış bakın mesela ben iki günde bi nargile içerim...fıtık flnda hikaye...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sigara içerseniz ölebilirsiniz, hatta fıtık olabilirsiniz!!!! ölmek tamam da fıtık olacaksam hiç bulaşmiyim:D adamı fıtık bile ettiler ama hala "sigara cüzdanınızı öldürür!" diye haber yapılmadı... en büyük zarar gözden kaçıyor...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 her biseyi yapar sigara yeni bisi degil..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 06 Şubat 2005 15:02 tarihinde demiş ki: parmağıma değil, işaret ettiğim yere bak XD atıjn ölümü arparadan olsun ben içerim sen bırak için daha siz sigara anlıyorum ne dediğini erak etme[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yapsın.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 uff benimde sigaram bitti şimdi sigara dediniz aklıma geldi mk:D[signature][hline]Erchamion Demiş ki : Natural_Jedi Sepultura Death Metal'dir trash deil.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sigara içende fıtık yapmıyor ama. - fffff. - BAK! BI DAHA YARPMAARRRGHHHH[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
HaDeSs Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende sureklı soluorm zate zararlı dııe fıtık nesede yıne 50 kurus zam gelıomus ona yanıorum ben nası kalkjam bu yukun altından:)[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bırakarakta zor tabi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Baslamak kolay bırakmak ıse zor :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar