Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

redistrubee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eweth commander di sanirim ismi olabilir olm olamas mi adonisde war lvl 69 Rogue buna ne demeli :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Server: Diez
Race: Karus
Job: Elemental Lord / Paper Mage
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: LifeStoned
Mesaj tarihi:
dostum ben fire/glacier im lvl 60 oldugumda nowa acildi firede glacierde ise frozen blade acildi yani glacierdede yawaşlatmak icin bir cok buyun aciliyor merak etme :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
hepsini okuyamadım ama linkte verdigim linke bir bakın.czde mp takısı takmıyacakmıssınız.pvpde mp takıları hasar arttırmıyormus.
http://forum.paticik.com/view.php?id=112065
Mesaj tarihi:
biliyorum senin dediklerini ama napim uhrasamiyorum bi turlu takilari hp ye cewirmekle hepsini +9 yapana kadar odlum zaten :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
ykh daha neler :) sawaşda degilde eger haftaya sizin koye geldigimizde kapının onunde dolaşma yeter nowa patlayabilir her an :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
walla simdiye kadar diezde ilk kez gecen haftaki sawaşt humanlar brethe girdi :) baskasini ben hatirlamiyorum :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
İce fire ice lighting farketmez o kadar ama primary skill ice olacak.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
o yazının tarihine bakarsan eski olduunu anlarsın. Adamlar onarımı, onarım yapıldıktan sonra siteye koyarak haber veriyolar. Ben de buna kıl oldum şimdi.

Böyle yazdım ama herifler yeni update etmiş :D

Te allam ya.
14. We are having bandwidth issues. We are currentl... - 2/8/2005
Please check back in an hour for the update.

adamlar saldılar tabi genişledi bandwith. Şimdi tekrar sıkıştırmaya çalışıyolar.

Bu kadar sorumsuzluk olmaz ki canım

*durumu kurtarmakla kalmaz bi de üste çıkar*
[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 5x
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]

[Bu mesaj Murtaza tarafından 09 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...