undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gercekten ole ama daha hiç 62 lvl mage goremedim diezde
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 wall cokh war sna denk gelmemiştir :) benim tandiigim cokh war :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sen fire mage le tek golem kesebiliyormusun yanında chil warsa
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bisi soracam areste 65 lvl adam var diyolar sizce dogrumudur
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 humna cidden yokk galiba zaten onun için sawasat aorc lar alıyoo.Ama assasin war 63 war hatta
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eweth commander di sanirim ismi olabilir olm olamas mi adonisde war lvl 69 Rogue buna ne demeli :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eheheh jander snn yanında ice mı war light mı yada sole diyim fire mage chille tek kesebilirrmi
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dostum ben fire/glacier im lvl 60 oldugumda nowa acildi firede glacierde ise frozen blade acildi yani glacierdede yawaşlatmak icin bir cok buyun aciliyor merak etme :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hepsini okuyamadım ama linkte verdigim linke bir bakın.czde mp takısı takmıyacakmıssınız.pvpde mp takıları hasar arttırmıyormus. http://forum.paticik.com/view.php?id=112065
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 biliyorum senin dediklerini ama napim uhrasamiyorum bi turlu takilari hp ye cewirmekle hepsini +9 yapana kadar odlum zaten :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 buz ne düşünürsün bana fire yakısır mı param da war ne dersin
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 baba senle anlasalım cz ye gelirsen söyle biz gitmeyelim yada savasta hangi kalede oldugunu söyle biz oraya gelmeyelim :D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ykh daha neler :) sawaşda degilde eger haftaya sizin koye geldigimizde kapının onunde dolaşma yeter nowa patlayabilir her an :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler ben bisi soracam su knight online sitesinde serverla ilgili ne yazıyo benim yabancı dill fazla iyi degilde bana bi söylermisiniz ne zaman onarılacakmıs ne olmus?????
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bizde breth kapılarına dayancaz merak etmeynn:D
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler bakmadınız mı hala saat 2 falan diyo ne diyo orda biraz konunun dısına cıktık ama lütfen yani yardım cı olun su oyun hakkında
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 walla simdiye kadar diezde ilk kez gecen haftaki sawaşt humanlar brethe girdi :) baskasini ben hatirlamiyorum :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yaa yine bazıları girmis bizim eski klan hic giremedi yaaa yolu bulamamıslar:D
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İce fire ice lighting farketmez o kadar ama primary skill ice olacak.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 under hala bi cevap vermedin bana su kniht deki yazan onarımın tercüme edermisin :(
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o yazının tarihine bakarsan eski olduunu anlarsın. Adamlar onarımı, onarım yapıldıktan sonra siteye koyarak haber veriyolar. Ben de buna kıl oldum şimdi. Böyle yazdım ama herifler yeni update etmiş :D Te allam ya. 14. We are having bandwidth issues. We are currentl... - 2/8/2005 Please check back in an hour for the update. adamlar saldılar tabi genişledi bandwith. Şimdi tekrar sıkıştırmaya çalışıyolar. Bu kadar sorumsuzluk olmaz ki canım *durumu kurtarmakla kalmaz bi de üste çıkar* [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 09 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ice mi ?[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
ladonnatr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 peki ne zamanolcak mıs bu server ne zaman düzelecekmis
Öne çıkan mesajlar