Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

redistrubee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dostum oyle yapaCaksan stat puanlarinida dagitman gerekiyor flame olacaksen eger full mpye basaCan puanlarini :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Server: Diez
Race: Karus
Job: Elemental Lord / Paper Mage
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: LifeStoned
Mesaj tarihi:
eweth. Paper im elinede +7 staff alinca bide takilar full mp +9 olunca nasil koyuyorsun bi bilsen :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
said:
JandeR_SunStar, 09 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
eweth. Paper im elinede +7 staff alinca bide takilar full mp +9 olunca nasil koyuyorsun bi bilsen :)

dün arka arkaya 3 tane +6/48 wizardı +7 ye busla gecirem derken patlattım patlattım :([signature][hline]
Knight Online ixg. da Orc Paper Magedir lvl 5x dir. Clan Lideridir. 836 Manner Sahibidir.
Koaka.com da Poker muptalası gizli gorev operatörüdür.
muhasebeburosu.com da forum yöneticisidir
Reel Hayatta Müdürdür, zekidir, karizmatiktir.
ßir Cümle İle ßen
Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum!
Mesaj tarihi:
eweth ama pekh onemli degil su an benim hp buffsuz 1300 dusunsene 1500 buff yedim mi eder sana 2800 :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
hair uzerimde +6 lvl 1 mage kıyafetleri war sadece bootlar +7 :) unutma paperler lvl 1 den baska bi sey giyemezler :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
bot haric hepsinde hp bonus 10 botda 12 bide bende lobo pendant war onu takiyorum 50 hp 50 mp weriyor :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
ha unutmadan dedim ya benim takilarin hepsi mp dusunsene hepsini hp taktigimi canim kac olurdu ozaman hic denemedim :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
dostum benim takilar hp degil mp su an diyorum ki hp taksam kac olur acaba die :) bu arada lvl benim 60 %60 yani 61 olmak uzere :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
Mesaj tarihi:
zaten bende ona kasiyorum absolute power olmadan biz bir hic iz napalim kasiyorus ishte :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar
  • Yeni Oluştur...