KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben estland da talosu boyuna goruyorum , samma da gordum ama bakıp kacıyorum direk daha level 42! tek kestigim boss kekurikekaka :) seviyom keratayı zorlamıyo! 2 kere ring aldım birini 8 birini 6 m e sattım direk! talos la kekurikekaka yı her yagmur yagdıgından sonra goruyorum! samma yı bi kere gordum! baska da boss moss gormedim! 60 lvl li felan bulmadanda gormek istemiyorum! kekimden baska! talos talos diyolardı! dun 2 healer ( biri ress ciydi ) bi tanede warrior 10 15 dk da kestiler! warrior daldı healer lar boyuna heal caktı! gozumun onunde rahat rahat kesip gittiler! bende gaza geldim bi goleme daldım! ( stone golem ) yedi gecti valla :([signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kekurikekaka yı 1 kere moradonda kestim kekuri çıktı 1 kerede kecoon captaindan çıktı. bu meret başka yerde spawn olmuyo mu?[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la bi ben denk gelemedim su kekuri-kakaya :) nerde oluyor her zmaan bunlar spawn deli olaCam la ringinden degil bi kerecikh goreyim oldureyim :) simdiye kadar butun bosslari kestikh ama bi tanecikh olsun kekur-kaka(ismi uzun yazmak zor geliyor) denen mahlukh denk gelmedi yazarsaniz sewniirm arkadaslar..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sonra abi moradon mu marodonamı ora varya otur bekle! yagmur yagmaya basladımı koş dısarı! böyleee direk shilan ların oldugu yere! shilanların oldugu yeri tara digerlerinden azıcık boyu buyuk fazla degil ama dikkat cekmiyo! ares 2 de yakaladım 2 kere! dikkat et fazla yaklasma warrior degilsen! ezik gibi duruyo ama yinede saglam vuruyo! ohaaa adam 6x de dedigim lafa bak fazla yanaşma kor gozumu .... opsun kekurikekaka[signature][hline] Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal [Bu mesaj KingMadboy tarafından 08 Şubat 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 saol dostum korkma Ona SaDece komboyu 3 kere yaptim mi İptal :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bilgi paylasmak içindir! paylasmadınmı anlamı kalmaz :P[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu yağmurla boss ilşkisi olayını bir kaç kişiden daha duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum(bence gayet saçma).Boss isteyenler hade yağmur duasına çıkıyoruz... :D:D:D[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 valla ben oyle yaptım clandan 3 arkadas 2.5 saat yagmur bekledik dedigim yerde agac altında :) onlar sıkıldı gitti ben yakalayıp kestim :) aynı gun içinde 2 kekuri ring alıp sattım karlı iş hele bankada paran yoksa :P[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 muhtemelen yagmurun yagması içinde bi timer varki aynı zamana denk geliyor.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: cado, 07 Şubat 2005 20:43 tarihinde demiş ki: 8 saatte bir.yağmur yağınca çıkıyorlarmışş :/ Kar yagınca cıkıomu :P kim uydurmussa iyi uydurmus yagmur ve boss :P[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi troll king bossmu? boss sa ares 1 de su anda cıktı golemlerin arkasında manyak gibi duruyo dalacam :) kescek ama olsun erkeklik bizde kalsın gidem 2 cakam hatta sehre dogru cekem :P[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi yemedi yaaa psikopat gibi bakıyo valla :([signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 golemlerin arkasında troll king ne arıo? yolunumu kaybetmiş? :) Talos olmasın o :-p Bizim taloş :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ehuueh yan komsu olan talos mu :D
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 valla abi okumamız var allaha sukur azda olsa troll king yaa![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 inanmayan estland a gelsin bana party yapsın nick kefase cekem buraya[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yolunu kaybetmiş o zaman. Gelemde elinden tutup evine götürek :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben sehre goturecem ordan otobuse biner :) bu arada resim nasıl koyuyoruz buraya ?? bilgi verirseniz sevinirim :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oha abi talos da cıktı 2 si yan yana soleyinde nasıl yapılcagını ss koyam :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tuhh be ne guzel troll king talos a misafirlige gelmiş bi ss koycam beceremiyom:) o degil 2 si pes pese spawnlandı sans bi kesebilsem :([signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: fatihkaraca, 09 Şubat 2005 00:53 tarihinde demiş ki: golemlerin arkasında troll king ne arıo? yolunumu kaybetmiş? :) Talos olmasın o :-p Bizim taloş :lol: adam dogru söylüyo bende diez1 de geçen gün gördüm golemlerin arkasında spawn oluyo troll king. tabii lvl 45 rogue oldugumuz için büzük yemedi girmek.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tek ben olsam gene iyi orda 4 5 mage bi rogue bi healer dark stone kesiyolar! talos arkalarında troll king arkalarında donup bakmıyolar bile bende ordaki binaya girdim aradan ront cekiyom :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
Öne çıkan mesajlar