cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 8 saatte bir.yağmur yağınca çıkıyorlarmışş :/[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yağmura bağlımı? bu ikinci duyuşum ama bende bikez bug olmuştu abyssdeyken yağmur yağmıştı belki bi alaka olabilir[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arama yapppp bulursun[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
Wolcan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Benimde duyduğum o fakat her yağmur yağdığında bir boosun çıktığı yere koşmaktan bıktım.Bekledim yine yok.
Wolcan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Buzkirpisi veya fatih bilir sanırım..
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bossların çıktıkları yerler hakkında bi başlık var.ondan bakın yazıyo hepsi.(humanlar için)[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 çoğunluğu estlandda çıkıyo.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yerleri doğru ama server kapanıp açılınca saatleri değişiyor.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Wolcan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Beklemek veya denk gelmek..
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben bilmez valla :) hayatında boss kestınmı diye sor önce :D Ama saatlerini kayda geciricen heralde en mantıklısı :)
Wolcan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aslında party teklif etmeyi düşünüyordum beraber orc human filan keseriz diye düşünmüştüm :)
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 saati belli olmuyo. belirli bi saati yok yani. mesela kekkurikokukikenkazort lar moradonda 8 saatte bir spawn oluyo. samma amcalar (kafam darmaduman yanlış hatırlıo olabilirim) piana sahilde 12 saatte bir spawn oluo. talos eslant golemlerin orda, troll king troll ve troll warriorların ortasındaki boşlukta geziniolar. server kapanıp açıldığı saatten sonra başlayın saymaya işte. ben öyle biliom yanlış olabilir... (Acilen eve gitmem lazım. Cafedeyim ve bu klavyeyi her an kırabilirim. tuş basmaması yüzünden arka arkaya 7 defa ölürmü bi insan evladı ya:( )[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bana bikere esdland da kocaman bişi denk gelmişti adına dikkat etmemiştim ama saldırınca kürdan batırmış gibi enerjisi gitti.bi vurdu enerjim full gitti :D.bu boss lar fena bişi.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 En son bi kaç gün önce troll king kesmiştik. saat 18:00 di. en son kestiğimde 04:30 da kakkurikukkahebeledüt kesmiştim dün saat 06:00 olmuştu daha spawn olmamıştı... sammalar zaten allaha emanet. saat maat hak getire. Attilada saat 23:00 civarındaydı galiba. Dimi la murttaza.. ? Saat kaçtı o sıra?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 saat 22:00 da kekuri bilmemle boss ı çıkacak herkez maradona :D .fatih sen aresteydin dimi[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 server her reset yiyisinde deisio saatleri[signature][hline]LuciferTR
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aresteyim de saat 22:00 yi kaçırdım. çıktımı kukkiriku'lar?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bir de dragon toothlar war breth te cıkıyor sanırm insanlar icinde piana dır.Bunlarda dk ash sulalesinin boss u.Gecen aksam klancana gaza geldik gece saat dort herkes bi hareketli boss cıktı boss cıktı die a2 de oldurduk gaza geldik a1 de de cıkar mı acaba die orada da cıktı onu da oldurduk.A2 deki dragon tooth hammer verdi a1 deki de kol saati.denk gelirseniz oldurun guzel itemlar cıkıyor.eger buyuk klanların breth te piana gezindigini gorurseniz bilinki boss saati gelmistir. eslantta harpy mekanının arka tarafına dogru deru lar var onların az ustunde lamiros lamentation falan var.orada da snake queen cıkıyor.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Eslantta 2 gun once 04:30 sıralarında Dragon Toot cıktı bir dahasini bilemem Dark stone cekerken gordum walla sonra onu cektim :)[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGh†
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eslantta talos,dragon tooth,harpy queen,troll king,snake queen,deruvish founder gibi bosslar çıkıyor[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ve sonra :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: fatihkaraca, 07 Şubat 2005 21:07 tarihinde demiş ki: En son bi kaç gün önce troll king kesmiştik. saat 18:00 di. en son kestiğimde 04:30 da kakkurikukkahebeledüt kesmiştim dün saat 06:00 olmuştu daha spawn olmamıştı... sammalar zaten allaha emanet. saat maat hak getire. Attilada saat 23:00 civarındaydı galiba. Dimi la murttaza.. ? Saat kaçtı o sıra? Ne zaman lvl kaç oldunda troll kinge daldın :-p[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eslantta var samma ama görüntü itibarı ile "gel kes lan yiyosa cücük" diyo. sizi bilmemde zorlayasım pek yok en son beni kovalarken koca dagın üstünden geçmişti.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Öne çıkan mesajlar