Remus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Anakartın ses kartının driveri çalışmıyor, sanırım çakışma var. Win10'da system backup'da yok. Kurtarmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yeni versiyon olmuyorsa eski versiyonları dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Yok işte windows 10 update oldu system restore felan her sey karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Ureticinin sitesinden guncel surucuyu indirip ustune yukle. vindoz kendi repo'sunu kullaniyo genelde bu tip seylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Çözdüm, şaçma sapan şekilde. Mikrofon taktım cızırtı başlatı. Sonra ses sistemini taktım normal ses geldi.... MSI'in programından kaynaklı bug olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Msi anakartin herhalde tek gıcık yanı şu nahimic midir nedir ses programı, nece kocyigitler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar