Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula sakallı gitmek

kuzu88

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 06 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
ilk günden kızlardan 5-6 teklif olmıştı.lol.

özendirmeyin şöle milleti, saç sakal dedin kıl işte pistir yemeğinden çıkınca midesi bulunıyo insanın kötü bişey öoogh
burdan lise gençliğine sesleniyorum. idare ile kavga etmeyin bu yüzden başınız yanmasın sonra ;)[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=????]Sakalda ne ... var ben onu anlayamıyorum[/spo]

Gösterişmi yani Hıaa benim sakalım var huaa adam oldum ben okul dönemi bitsin görürüm ben seni işe girince...

[spo2=Al bide buna bak]YAŞASIN KÖSELİK BU ARADA[/spo][signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faint, 06 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
benim galatasaraylı bi arkadaşım var, saçları uzun ve çok yakışıyo, üstelik saçlarının uzun olması hiç bi gs'li "başarısız,disiplinsiz öğrenci" kategorisine sokmaz

hermekanın kendine uygun belli kuralları vardır. bunlar kimseyi rencide etmek için degil herkese topluca ses geçirebilmek içindir. Hertürlü olsalılık ve durum düşünülerek oluşturulur
ve bu olasılıklar arasında öğrencinin karizmatik olmasından çok kötü duruma düşmemesi vardır.[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

bizim lise3 deyken sınavalrın bitmesi 2 gün kala idare 5 kişi toplanıp lise3 lerin derslerine girip tek tek saçı uzun olanları(sakalı sölemiyom bile) topladılar dersten bende dahilim bunlara. 3 sınavımız var o gün yolladılar okuldan gidin traş olun saçınızı kesitrin diye. sabahın 8inde. kıllığın bu kadarı 2 gün sonra gidicez 3 sınavımız var sadece lise3leri gezip tek tek attılar dersten. gizlice sınavlara girdik sonrada gittik zaten.. hatırlayıp hatırlayıp küfür ederim :)
lise3leri sevmezler lisede dikkatli olun :)[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sakallarimi her kesi$imde vicdan azabi duyuyorum yahu, ulan ne guzel cikmi$, belli sure ali$tiktan sonra bi kesiyorum aynada kendime bakiyorum sonra: "hastir lan bu ben miyim?" diyorum.. :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sactan tirsiyorum cok uzadilar ya zaten tatilden oncede lafa ediyordu hocalar simdi 3 hafta gecti yine kestirmedim:D ama gidece okula boyle:D keh keh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

bence git her canlının sonu elbet öllüm olacaktır[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...