Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gameloaded.co.uk: Gümrük sorusu

Fireglow

Öne çıkan mesajlar

en pahalısını seçmistim bende 3 pound du sanırım overseas olsa gerek. ama adamların ordertracking systemde hala bi ilerleme yok gameloaded.co.uk direk gameloaded.com a atıyo orda da bizim order gözükmüyo. şikayet bölümüne yazdım bakalım beklemedeyim bende.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

gumruk yeni kanununa göre 20 milyon Türk Lİrası üzerindeki her alıs verıs ıcın vergi ödenecek
yani artık yurt dısından bır sey getırtmek ıstıyorsanız ve vergı odemek ıstemıyorsanız sadece pergel, silgi, veya çikolata getırtebılırsınız

ayrıca amazondan gondermıyolar dıye bılıyorum oyunu

getırenlerde sanırım yenı vergı kanunundan once getırtmıstı us ıcın!

tanıdıgınız varsa alsın avrupadan cd yı , maılla gondersın cd keyını sıze en basıtı bu !
ımkanı olanlar ıcın[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

Capt. Ferrowich [HorseLords]....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gahgogow, 08 Şubat 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
ya beni yukrdaki 3 soruyu nasil cevaplicami bilen yok yardim pls

birisi kredi kartının son kullanma tarihi dieri alındıgı tarihdi sanırım 3. sü ise kredi kartının arkasındaki son 3 rakam[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

benımde senın ki gibi gözüküodu ama şimdi kırmızı yazılarla bişiler yazıo ve altında telefon numarası var bende mail atmıstım order tracking de orderımı göremıorum die onlarda biz görüoruz sorun yok demişlerdi hatta maili pasteliyim buraya b sny[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

Dear Erkin Kadri AKSOY,

Thank you for your enquiry.

There is not a problem with your order and as soon as World of Warcraft is released, we shall charge your card and as long as the authorisation is successful, we will despatch your order. We apologise for any inconvenience caused.

Kind Regards,
Loaded.com Customer Support Centre

buyrun[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ermynorac, 08 Şubat 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Awaiting Authorisation'da bekliyor benim ki iki gündür. sizin order track dediğinizde hangi mesaj gözüküyor ? huzursuz oldum acaba bir sorun mu var diye.
bu arada senın order 2. kademede mi 3. kademede mi? bi baksana[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ermynorac, 08 Şubat 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
Awaiting Authorisation - awaiting credit card authorisation for your item.
2. kademe oluyor.

2 gündür böyle. zaten oyun 2 gün sonra çıkıyor. bir de iyice geç yollamasınlar diye meraklandım. sizde ne kadar sürdü? sorun olan varmı hiç ?
benım 2. kademede sanırım baya durmustu yani 2 gün falan bende hemen adamlara mail attım dedim kredi kartımla ilgili sorununuz varmıs sanırım bankamı aradım sizden talep gelmemiş dedim sora mail attılar kademeyi 3 e aldılar ve sorun yok bankanızla artık dediler sende bi bankanla görüş ve mail at bence[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

bende de ocagın 5 inden beri item awating despatch yazıyodu son 4 gündür dedigin gibi kırmızı yazılarla sizin account unuza kayıtlı bi siparis yok die yazı çıkıyo. loaded.com un sikayet kısmına yazdım benim order ı artık sizin systemde göremiyorum bi bakın die onlarda gerekli yere mail inizi yönlendirdik bilmem kaç numaralı mail sizinki tahmini 3 güne cevap gelir die bi geri mail yollmıslar :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TOSA, 08 Şubat 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
gumruk yeni kanununa göre 20 milyon Türk Lİrası üzerindeki her alıs verıs ıcın vergi ödenecek
yani artık yurt dısından bır sey getırtmek ıstıyorsanız ve vergı odemek ıstemıyorsanız sadece pergel, silgi, veya çikolata getırtebılırsınız

ayrıca amazondan gondermıyolar dıye bılıyorum oyunu

getırenlerde sanırım yenı vergı kanunundan once getırtmıstı us ıcın!

tanıdıgınız varsa alsın avrupadan cd yı , maılla gondersın cd keyını sıze en basıtı bu !
ımkanı olanlar ıcın

Peki baba psotacı eve getircek bunu biz nerden anlıcaz gümrüğe takılma olup olmadığını?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 09 Şubat 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
bende de ocagın 5 inden beri item awating despatch yazıyodu son 4 gündür dedigin gibi kırmızı yazılarla sizin account unuza kayıtlı bi siparis yok die yazı çıkıyo. loaded.com un sikayet kısmına yazdım benim order ı artık sizin systemde göremiyorum bi bakın die onlarda gerekli yere mail inizi yönlendirdik bilmem kaç numaralı mail sizinki tahmini 3 güne cevap gelir die bi geri mail yollmıslar :)

aynısı bana oldu mail attım cevabladılar sorun yok biz sizin siparişinizi görüoruz dediler[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...