Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gameloaded.co.uk: Gümrük sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese merhaba,

Bugün Gameloaded.co.uk'den 3 tane World of Warcraft siparişi verdik. Siparişimizin bedeli yaklaşık olarak 80£ civarında (küsüratı hatırlamıyorum).

Acaba biz bu sipariş için herhangi bir gümrük vergisi ödemek zorunda kalacak mıyız? Kalacaksak ne oranda bir vergi ödeyecez?

Bu konuda bilgisi olan var mı?

Selamlar.
Mesaj tarihi:
hehehe işte bu sorundan bahsediyordum bende.Dış ülkeden cd getirmekte yeni kanuna göre gümrükten geçmek zorunda yani bir sürü problem anlamında artık ne zaman ulaşır elinize bilemiyorum.fiatlar hakkındada pek bilgim yok ama gümrüğe tabi olacakları kesin.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
said:
sarpus, 04 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
post ücreti dahil bu 80 pound un içine.. öyle değil mi fireglow?

Evet post ücreti fiyata dahil.

[Bu mesaj Fireglow tarafından 04 Şubat 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla ben de tam bilmiyorum ama belli bir fiyatı geçen siparişler Türkiyeye girince gümrük vergisi ödemek gerekiyor diye bir söylenti dolanıyor...

[Bu mesaj Fireglow tarafından 04 Şubat 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aralıgın 11 de 100 90 poundluk (posta dahıl) sıparısım sorunsuz geldı amazondan almıstım (dvd)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
amazon.com us versıyon getırır amazon.co.uk de turkıyeye oyun getirmıyor sadece dvd ve kitap getiriyor amazon.de hakkında bır bılgım yok[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
gumruk biraz da $ans. Mesela bir oyun getiriyorsun takilmiyor ancak aynisindan 3 tane getiriyorsun takilabiliyor. Bazi $eyler fiyati yuzunden takilabiliyor. Saniyorum kargo $irketinin maharetine kaliyor biraz da.
Mesaj tarihi:
valla gümrükcülere para yedirirse sorun olmaz bence
sofyaya giderken adam türkiyeden muz götürüodu kolilerce gümrükcu gördü bune dedi şoför sen gel şöle dedi ahaha adam 250 euroya baglamıs :D ama bulgar gümrükcüsüydü bizimkilere b.k atmıyım :D
Mesaj tarihi:
Ben de gameloaded dan siparis verdim.Aynı siteden siparis eden arkadaslarla irtibatta olsak gelen bizi haberdar etse ve bizde bir sorun oldugunda anlayabilsek?

Konu ile alakalı deil ama aynı serverda birden fazla karakter acabilecek miyiz?
Mesaj tarihi:
aslinda paketin uzerine "gift" yazdirirsaniz kolay kolay takilmiyor bir cok $ey. Ama ozel not falan du$meniz lazim ve icerisinde fatura olmamasi lazim saniyorum.
Mesaj tarihi:
bende tee ocagın 5 inde siparis vermistim simdi kontrol ettigimde gameloaded.co.uk direk gameloaded.com a atıyo ve ordaki order tracking e bakıncada siparis gözükmüyor diger arkadasların dedigi gibi. insallah zamanında elimizde olur bikaç gün için fazla üzülmem ama sistemlerinde bi sorun var sanırım.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Mesaj tarihi:
beyler siz bu suteden aldiginiza gore bilirsiniz bende bugun bu siteden alicam ama credi cad la iligili bazi yerleri dolduramadim bunun icin size 3 sorum var lutfen yardim edin
1:Valid From - Month / Year
2:Expiry Date - Month / Year
3:Issue Number - (Switch)
buralari nasil doldurucam ????
Mesaj tarihi:
Gameloaded.co.uk den siparis vericem kargo hangisini secicez first class mı ?[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2
aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
  • Yeni Oluştur...