Fireglow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Herkese merhaba, Bugün Gameloaded.co.uk'den 3 tane World of Warcraft siparişi verdik. Siparişimizin bedeli yaklaşık olarak 80£ civarında (küsüratı hatırlamıyorum). Acaba biz bu sipariş için herhangi bir gümrük vergisi ödemek zorunda kalacak mıyız? Kalacaksak ne oranda bir vergi ödeyecez? Bu konuda bilgisi olan var mı? Selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hehehe işte bu sorundan bahsediyordum bende.Dış ülkeden cd getirmekte yeni kanuna göre gümrükten geçmek zorunda yani bir sürü problem anlamında artık ne zaman ulaşır elinize bilemiyorum.fiatlar hakkındada pek bilgim yok ama gümrüğe tabi olacakları kesin.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bende bilmiorum gümrük olayını peki bişi dicem bu verdiğimiz post ücreti ne için? gümrükle alakalı değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 post ücreti dahil bu 80 pound un içine.. öyle değil mi fireglow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fireglow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: sarpus, 04 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki: post ücreti dahil bu 80 pound un içine.. öyle değil mi fireglow? Evet post ücreti fiyata dahil. [Bu mesaj Fireglow tarafından 04 Şubat 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 peki bu gümrük nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fireglow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Valla ben de tam bilmiyorum ama belli bir fiyatı geçen siparişler Türkiyeye girince gümrük vergisi ödemek gerekiyor diye bir söylenti dolanıyor... [Bu mesaj Fireglow tarafından 04 Şubat 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evet de aldıgımız sey çok büyük bi miktar değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 aralıgın 11 de 100 90 poundluk (posta dahıl) sıparısım sorunsuz geldı amazondan almıstım (dvd)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 gecen oyunda birisi ile konustum ingilizdi amazondan alıomus oda keşke amazondan mı alsaydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 amazon.com us versıyon getırır amazon.co.uk de turkıyeye oyun getirmıyor sadece dvd ve kitap getiriyor amazon.de hakkında bır bılgım yok[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gumruk biraz da $ans. Mesela bir oyun getiriyorsun takilmiyor ancak aynisindan 3 tane getiriyorsun takilabiliyor. Bazi $eyler fiyati yuzunden takilabiliyor. Saniyorum kargo $irketinin maharetine kaliyor biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 3 tanede takılmıyor.. Ben defalarca getirttim 3er 3er... total fiyatı da 200$ lar civarındaydı hep.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 valla gümrükcülere para yedirirse sorun olmaz bence sofyaya giderken adam türkiyeden muz götürüodu kolilerce gümrükcu gördü bune dedi şoför sen gel şöle dedi ahaha adam 250 euroya baglamıs :D ama bulgar gümrükcüsüydü bizimkilere b.k atmıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 gameloaded.co.uk den overseas post ile geliyormuş yani bildiğimiz postayla.. bu kesin takılacak demek diy mi? kargoyla gelse takılmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hepsi postayla gelmiomu? ama kargo olsa ii olurdu ya postadan önce gelırdı eminim :([signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben de gameloaded dan siparis verdim.Aynı siteden siparis eden arkadaslarla irtibatta olsak gelen bizi haberdar etse ve bizde bir sorun oldugunda anlayabilsek? Konu ile alakalı deil ama aynı serverda birden fazla karakter acabilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 grr msn verebılırsın pm den irtibat halinde oluruz[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aslinda paketin uzerine "gift" yazdirirsaniz kolay kolay takilmiyor bir cok $ey. Ama ozel not falan du$meniz lazim ve icerisinde fatura olmamasi lazim saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende tee ocagın 5 inde siparis vermistim simdi kontrol ettigimde gameloaded.co.uk direk gameloaded.com a atıyo ve ordaki order tracking e bakıncada siparis gözükmüyor diger arkadasların dedigi gibi. insallah zamanında elimizde olur bikaç gün için fazla üzülmem ama sistemlerinde bi sorun var sanırım.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler siz bu suteden aldiginiza gore bilirsiniz bende bugun bu siteden alicam ama credi cad la iligili bazi yerleri dolduramadim bunun icin size 3 sorum var lutfen yardim edin 1:Valid From - Month / Year 2:Expiry Date - Month / Year 3:Issue Number - (Switch) buralari nasil doldurucam ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 pardonnyanlıs oldu [Bu mesaj Footlocker tarafından 08 Şubat 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 forumda bir arkadaşımız bununla ilgili ağırlık önemli demişti galiba ben mi hayal gördüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 3. su kredi kartının arkasındaki sayıların son 3 hanesi örnek 001 olur[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Gameloaded.co.uk den siparis vericem kargo hangisini secicez first class mı ?[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar