Celtic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 requesting gamede kalıor oyuna bağlanmıor... ama dier serverlara girebiliorum... paticike gireemiom kapalımı yoksa sorun bendemi?
koma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben de giremiyorum sorun adece sende değil[signature][hline]ban yesem de gam yemem
ManitoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende giremiyorum[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 server kapalı herhal ben ve benim bir arkadaşım daha giremiyor[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben senin akradaşın değillim benim kendi kişiliğim var alla alla.[signature][hline]Beş Hececiler
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 O_o[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ilk defa bi girelim dedik girmior :) beklioz bakalım[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
Öne çıkan mesajlar