teti Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 EGER ISINIZDEN BIKTIYSANIZ... Eger gunun birinde "Artik bu isten biktim, nefret ediyorum" seklinde bir ruh haline duserseniz sunu yapin : Aksam isten eve donerken bir eczaneye ugrayin, ve Johnson & Johnson marka bir MAKAT TERMOMETRESI satin alin. Eve vardiginizda tum kapilari ustunuze kilitleyin, perdeleri kapatin, ustunuzu degistirip rahat bir seyler giyin ve yataga uzanin... Hah.. Bu arada cep ve ev telefonlarinizi kapatin ki; bu terapi sirasinda sizi kimse rahatsiz etmesin... Termometreyi ambalajindan cikarip basucunuza koyun, kirilmasin.. Simdi kutunun icindeki prospektusu acip okumaya baslayin, orada kucuk harflerle yazili bolumde asagidaki ifadenin var oldugunu goreceksiniz : "Johnson & Johnson fabrikasinda uretilen her makat termometresinin kalitesi denenerek kontrol edilmistir" ! ! ! ... Sonra gozlerinizi kapatip asagidaki cumleyi en az bes defa icinizden soyleyin : "SUKURLER OLSUN KI ; JOHNSON & JOHNSON FABRIKASINDA KALITE KONTROL ELEMANI OLARAK CALISMIYORUM..." .... Unutmayalim ki, her zaman DAHA KOTU isi olan birileri vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahah[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 güzel ama yazış bence sonuçta ya bir makinayla kontrol ederler yada seri üretim yapıp bir tanesini kontrol edip gerisi koy verirler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Zauaha çok güzel yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 haha güzeldi...[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aeuhha =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 muaheuaheuehauh :) merakla okudum neler olcak diye :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eheh güzelmiş :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 güzelmis eheh :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar