Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upgrade yardim edermisiniz ?

Bartholomeos

Öne çıkan mesajlar

Elimde +3 Mirage dagger var ben bunlara '' Poison Damage '' eklemek istiyorum bunun icin hangi scrollu kullanmam gerekir!
(Buyuk affınıza sıgınarak 2. bir sorum olacak)
+3 'ten sonra upgrade ederken neler kullanmalyım ?
upgrade - blessing upgrade vs...
Simdiden teşekkürler , iyi oyunlar...[signature][hline]Ares1/2
Nick: Bartholomeos
LvL: 5x
Clan: KniGh†
Sosyal ağlarda paylaş

blessed elemental basıcaksın yoksa patlar yazık güne 30 m lik dagger o. tavsiyem +5 +6 ya kadar busla (blessed upg. scroll) upg. et sonra blessed elemental çak.

mirage alıcagım gün geldiginde nasıl upg. yapıcam elim ayagım titriyo şimdiden ama sende ii cesaret varmış.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam arkadaşım +4 e kadar nus basardım üst üste daha sonra bir kaçtane cus la chitin patlat priest olabilir ucuz :) Daha sonra +5 e de nusla gecmelisin bence ama shard bu sıkar :)eğer +5 yaparsan gerisi kolay 2 yada 3 tane chitin patlatıyosun yine +6 yapmak için bus ekliyosun sonra tekrar chitin patlatıyosun 2 3 adet en son olarakta blessed elemantal ekliyosun +6/60 shardın hayırlı olsun :)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Sosyal ağlarda paylaş

Elemantel diyorsunuzda bunun bir ton cesidi var hehe hangisiii :D
Kukry olsa gozumu kırpmam'da 40m lik bir silah abi :)
---
Basmicam vazgectim tek elemantel basicam bizim burda arkadas bastı nus cayır cayır 40m gitti heheh bole gezerim daha iyi ehehe :D[signature][hline]Ares1/2
Nick: Bartholomeos
LvL: 5x
Clan: KniGh†
Sosyal ağlarda paylaş

blessed elemental scrolllar var 3.6m vendor fiyatı onunla ekle ekleyeceksen dahada iyisi yok zaten.

upg. ediceksende blessed upgrade scroll (bus) kullan.

blessed elementalla %95 şansın var diyolar dogru olduguna inanıyorum blessedlerle hiç yakmadım şuana kadar.
bus olayınada pek güvenmiyorum ben +5 sonrası için. ama öncesinde kullanabilirsin.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Sosyal ağlarda paylaş

valla size tavsiyem silah ucuzsa ve yanmasını göze alabiliyorsanız +5 yada +6 ya kadar nus çakın. nusla +6 yapmak zor biraz ama imkansız degil sonuçta.

mirage sa +4 e kadar nusla ------ +4 +5 ve +5+6 arası bus çakın.

blessed elemental ı en sona bırakın.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...