Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 diez1 diye serverın birinde rogue actım daha cok bilemiyorum yay kullanamıyorum okların nerde satıldıgını bilmiyorum :) birde not enough skill diyor yada skill failmi ole bisi illa 10.level mı lazım bu potionları kısayola alabiliyormuyuz atak vermedigimiz hic bir yaratık dalmıyormu gibi az biraz noob sorularım var :)[signature][hline]
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hah birde su saatte oyuna girememe gibi bir sorun var bende[signature][hline]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Oklar suindiries denen npc deydi galiba (:D ben wariorum archer değil) potionları kısayola almak için sağ tuş yap pot.lara lvl 10 da maradonda kaptan kurnabarla gidip choose my specialy bölümünden skilleri açtırıyosun....[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dostum bana oyunda pm ath ben sana yardimci olurum :) nickim diezdede ayni :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 atabilirsem atarım ortada help yardım diye ıkınan birini gorursen arada o benim hehe bu arada bu senin dedigin ejderha vari bir yaratık sanırım dimi su bize skill vercek olan questte felan yazıyordu o elemanın gorevimi ne varmıs :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar