Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Populos kokuyor bu.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dediğim gibi warcrafı ı andırıyor . İyide illa farklı olacak diye bir şey yok ya . Adamlar kurguyu veya motoru mu desek ona benzetmişler .Fakat ben bu kadar erken takılmazdım, oyun zor gibi :) . Şu kale savunmasını nasıl başardınız , anlatırsanız sevinirim . Birde piyasada partch leri dolaşıyor . Neleri fix ediyor 1.2 ve 1.3 patchleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben son yorumumu yapayım bari . Oyun bence iyi en az alacağı puan 80-85 civarı . Her ne kadar W3 ü çok andırsada farklı bir oyun yapısı var. Sanırım sıkılmazsınız oynarsanız . Aslında bir iki oyun oynamak isterdim multiplayer fakat vaktim yok :) Rts hastaları alsın mutlaka . (Ben aldım ). Multiplayerda sanırım 4 ırk var , bu da tatmin edici ama oyundaki denge nasıldır bilmiyorum . 4. lvl ı geçtiğimde epey sevindim ki yani "Yeter! dedirtmişti bu kadar olmaz " derken geçtim . Konu bağlantıları şimdilik fena değil 5. lvl dayım daha sıkmadı . Kolay gelsin herkese . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 01 Şubat 2005 00:43 tarihinde demiş ki: yok bence 5 para etmez... Aklıma gelmişken kaçtır cevap verecektim atlıyorum . Canım kardeşim bir şeyin iyisini sen yapabiliyorsan yap sonra bu cümleyi kullan . Emeğe saygı lütfen . Bir şeyi yıkması kolay fakat yapması zordur , değil mi ? Zaten copy kullanıyorsun oyunu bari böyle konuşma .İyiki seni dinlemeyip oynadım oyunu gayet hoş yorumumu yapmıştım zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ii begendigine sevindim ben begenmedim varmı ötesi ?[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mor ve Ötesi *!kaçar*[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 lol mert süpersin[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 04 Şubat 2005 00:12 tarihinde demiş ki: ii begendigine sevindim ben begenmedim varmı ötesi ? İnan umurumda da değil :) kendimi paralayamam .Tek söylediğim genel anlamda bir şeyi kötülemeden önce onun nasıl ortaya çıktığını düşünmen . Toplum olarak eleştirmeyi seviyoruz ama iş çözüme gelince , gel gör nal topluyoruz.Bu konuyu uzatmanında bir anlamı yok yüz yüze olsaydık daha uzun konuşabilirdik ama sorun oyunu beğenmenip beğenmemen değil bilmem anlatabildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yanlız EA nin bu kadar Warcraft ı taklit etmesi ayıptır yahu. Missionlardan önceki yükleme sahnesi bile bu kadar taklit edilirmi koskoca EA sin bide tanınmamış bi firma olsa neysede. Ben çok rahatsız oldum bundan açıkçası[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: arcane, 03 Şubat 2005 04:41 tarihinde demiş ki: belden yukarı alınmış ssler :P , Güldüm =) Bu arada said: "Where is your savior now?" gelicek az kaldı avrupada cıkmasına cooook az kaldı[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Oynayan biri var mı ? ona göre bir soru soracağım da ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 xantia emeğe saygı varda en başından beri bütün özellikleri (büyülere kadar) warcraftın %80 aynısı olan bır oyuna kusura bakma ama emek harcanmış diyemem adamLaR orjinaL bi oyun yaratsaydı helal olsun derdim sonuçta EA üstlenmiş dağıtımı demekki umud vaat ediyor EA oyunlarını biliriz..[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 EA yetkilileri bu oyunun dağıtımını bi gece çakır keyif hale getirildikten sonra zoraki olarak kabul etmişlerdir :) Yoksa bilinçli bi şekilde kabul etmeleri bayağı bi zor olsa gerek...[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Alakası yok EA onüne glen oyunu oyun ğıyasasının daha büyük biz yüzdesini ele geçirmek icin kabul eder zaten. adamlar abriz tekelcilik için uğraşıyorlar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar Level dergisi oyuna 78 vermiş ve dediğim gibi warcraft tadında demişler. Aynı fikirde olduğumuz bir diğer noktada oyunda bazı noktaların zorluğu ve sadece belirli oyuncuların bu oyunun oynayabileceği. Anlayacağınız gibi oyun RTS hastalarına ve ben bu işlerde ustayım diyenlere sunulmuştur . Önüne gelen oynayamıyor demek . Vallaha biraz hile de karışmış AI sına ama sanırım patchlerle daha hoş olabilir . 1.3 ü mutlaka kurun diyorlar patch lerinden ama neyi fixlediğine bakmadım daha .Bakınca yazarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 xantia katılmıyorum o konuda oyun zor değil sadece herolar kolay ölebiliyo bu gıcık ediyo adamı ben şimdi 12.ci bölümde filanım en çok 4. bölümdemi ne zorlanmıştım farkında olmadan 5-6kez herom ölmüştü sırf dikkat edemediğimden ondan sonra alıştım genel olarak zaten base i kuruyosun başta en fazla 1 kere saldırıyolar onu savdıktan sonra base i geliştirip saldırıyosun hatta savaşta fazla micro management yapmana bile gerek yok düşmandan fazla üniten olsun yeter aslında eğlenceli oyun kötü oyun değil ama acayipwarcraft kopyası blizzard bu oyunu expansion pack diye çıkarsa karakterlere warcraft skinlerini giydirsene kimse farkına varmaz o kadar yani[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lanet olsun! lanet olsun! lanet olsun! oklar yine kol kalınlığında ya... hmm oyun zaten çıkmış. [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Şubat 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: -Mandrake-, 08 Şubat 2005 00:56 tarihinde demiş ki: xantia katılmıyorum o konuda oyun zor değil sadece herolar kolay ölebiliyo bu gıcık ediyo adamı ben şimdi 12.ci bölümde filanım en çok 4. bölümdemi ne zorlanmıştım farkında olmadan 5-6kez herom ölmüştü sırf dikkat edemediğimden ondan sonra alıştım genel olarak zaten base i kuruyosun başta en fazla 1 kere saldırıyolar onu savdıktan sonra base i geliştirip saldırıyosun hatta savaşta fazla micro management yapmana bile gerek yok düşmandan fazla üniten olsun yeter aslında eğlenceli oyun kötü oyun değil ama acayipwarcraft kopyası blizzard bu oyunu expansion pack diye çıkarsa karakterlere warcraft skinlerini giydirsene kimse farkına varmaz o kadar yani Aynı fikirdeyim . Warcraft ı da Starcraftıda çok sevdiğimden belki buda hoş geldi bana . ama şu yer altından geçme olayları hoş . Fakat multi daha denemedim nasıl olacağını ancak 2 makinada anlayacağız . Birde hem warcraft ve starcraftı aynı yerde görmek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ardeth, 08 Şubat 2005 01:01 tarihinde demiş ki: lanet olsun! lanet olsun! lanet olsun! oklar yine kol kalınlığında ya... hmm oyun zaten çıkmış. E sizin atığınız oklar kıl gibi oluyo tabi ama biz cüceler böle boru gibi ok atarız, normal yani ok kalınlığı[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Siz ok degil de cekic atmıyo muydunuz? O boyla anca shortbow kullanırsınız ya, bırakın okları bi atalım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Crossbow, boltda arrowda türkçede ok diye geçer[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya arakadaşlar lv 12 zor mu bana mı öyle geldi . Adamlar ın yıktığın her binasının yerine yenisini yapıyor . Bu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Level ları hatırlamıyorumda bi level da canımın çıktığını tek bir adamın bile önem kazandığını hatırlıyorum.İnsanlarla görevi bitirdikten sorna zaten oyunun bana göre başarısız olan yapısı yüzünden böcek%alien ırkıyla görevlere devam etmedim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Fallen lara geçtim . Oyunu keşfetmeye çalışıyorum isteyenlere save leri gönderebilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar