Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Account - Item vs satışı hakkında bilgilendirme...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biliyorsunuz, daha önce bu konuya olumlu yaklaşmadığımızı, bu konudaki topiclerin engelleneceğini belirtmiştik...

Aradan geçen zaman, talepler, ebaydeki gelişmeler, pati nin diğer mmorpg bölümlerinde bu konuya karşı olan tavır gösterdi ki, bunu engellemek artık gereksiz...

FAKAT çok önemli bir ince çizgi var...

Olayı kişisel boyutlarda tuttuğunuz taktirde buna izin verilecek. Yani, accountunuzu oyunu bırakmak istediğiniz için birine satmanıza/takas etmenize izin var. Ancak olayı TİCARETE döküp devamlı olarak item, account vs satılmasına izin verilmeyecek...

Bu aradaki çizgiyi ayırmak tamamiyle alan yetkililerinin ve genel yöneticilerin insiyatifinde bulunuyor. Bu yüzden, şimdiden belirtelim ki "eğer bu iş birisi tarafından ticarete dökülürse, devam etmesine asla izin verilmeyecek".

Bunun haricinde yapılabilir...

İyi eğlenceler.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman :P
http://forum.paticik.com/view.php?id=110165

ordan yalan söyledim kandirdim sizi
karakteri içindeki itemlari yada bllizard a ait olan herhangi birşeyi satmiyorum , sadece o karakteri geliştirmekte ve accountu temin etmekte harcadigim zamani satiyorum :p

[Bu mesaj BaaL tarafından 08 Şubat 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 08 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
Kimseye hoş görünmenin, herhangi bir sevimlilik yapmanın bize ne gibi bir faydası olacakki? Önemli olan bu forumların efektif olması. Türk wow oyuncusunun ihtiyaçlarını karşılayabilmesi.

+1[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela birisi oyunu aldı adam betada felan bilmiyor oynadı 3 ay geçti sıkıldı o kadar para vermiş ben olsa gelip burada böyle böyle sıkıldığım için oyunumun kutusunu ve accountumu satıyorum diye bir topic açsam bu aşırı kötü bişi olmaz. hoş şu ana kadar olmadı pek olmaz da.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 08 Şubat 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
o zaman :P
http://forum.paticik.com/view.php?id=110165

ordan yalan söyledim kandirdim sizi
karakteri içindeki itemlari yada bllizard a ait olan herhangi birşeyi satmiyorum , sadece o karakteri geliştirmekte ve accountu temin etmekte harcadigim zamani satiyorum :p

[Bu mesaj BaaL tarafından 08 Şubat 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Electronic Arts : Ultima Online
SOE : Everquest
Lucas Arts : Star Wars Galaxies
NCsoft Corporation : Lineage II
Mythic Entertainment : Dark Age of Camelot
Blizzard Entertainment : Diablo II
Blizzard Entertainment : World Of Warcraft

This auction is not for the ownership of their intellectual property but it is merely for the time spent acquiring the items and getting them to you. All items are and will remain the sole property of the above mentioned. By bidding on this auction you are stating that you are in NO way affiliated with the above companies listed.

Bishi yaopicaksan adam gibi yap bare :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 08 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
Önemli olan bu forumların efektif olması.

kac kisi acc ya da vs satmak icin buraya girecek ki ?

efektif olmakla bir ilgisi yok bence . bu tip oyunlari para kazanmak icin oynayanlara zittim sadece . yoksa isteyen istedigini istedigi yerde satsin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...