Eno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Arkadaşlar biliyorsunuz, daha önce bu konuya olumlu yaklaşmadığımızı, bu konudaki topiclerin engelleneceğini belirtmiştik... Aradan geçen zaman, talepler, ebaydeki gelişmeler, pati nin diğer mmorpg bölümlerinde bu konuya karşı olan tavır gösterdi ki, bunu engellemek artık gereksiz... FAKAT çok önemli bir ince çizgi var... Olayı kişisel boyutlarda tuttuğunuz taktirde buna izin verilecek. Yani, accountunuzu oyunu bırakmak istediğiniz için birine satmanıza/takas etmenize izin var. Ancak olayı TİCARETE döküp devamlı olarak item, account vs satılmasına izin verilmeyecek... Bu aradaki çizgiyi ayırmak tamamiyle alan yetkililerinin ve genel yöneticilerin insiyatifinde bulunuyor. Bu yüzden, şimdiden belirtelim ki "eğer bu iş birisi tarafından ticarete dökülürse, devam etmesine asla izin verilmeyecek". Bunun haricinde yapılabilir... İyi eğlenceler.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bide EULA Kullanici Sozlesmesinin onemli kisimlarini buraya yazarak bilgilendirme yaparsaniz iyi olur. Kendi acimdan degil ama bilmeyen kisiler icin onemli olabilir. Sonra neden account um kapatildi char im silindi vs diye sizlanmalar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eh şimdi sözleşmeyle uğraşamayacam ama kısa ve öz olarak şöyle: Bu olay Blizzard tarafından yasaklanmış bir olaydır ve Blizzard böyle bir satış yaptığınızı tesbit ederse accountunuzu banlayabilir.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Eno'ya komisyon vereceksiniz yoksa ispiyonlar sizi bilizırta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bir dakika.. öhm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o zaman :P http://forum.paticik.com/view.php?id=110165 ordan yalan söyledim kandirdim sizi karakteri içindeki itemlari yada bllizard a ait olan herhangi birşeyi satmiyorum , sadece o karakteri geliştirmekte ve accountu temin etmekte harcadigim zamani satiyorum :p [Bu mesaj BaaL tarafından 08 Şubat 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bence hiçbişekilde acc alım satım item vs olayı pati'de olmasın.offical site yasaklamışsa pati bu yasağa elek olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yav komisyonu karıştırmayın şimdi binbeşyüz tane alan yetkilisi ve yönetici var.. susun iki dakka.. halledece onu biz... *!evil grin*[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yasaksa yasaktir . kusura bakmayin ama bazi konularda hos gorunmeye calismanin anlami yok . fikir sadece ee nasil deniyordu no offence[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Kimseye hoş görünmenin, herhangi bir sevimlilik yapmanın bize ne gibi bir faydası olacakki? Önemli olan bu forumların efektif olması. Türk wow oyuncusunun ihtiyaçlarını karşılayabilmesi.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Qui, 08 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Kimseye hoş görünmenin, herhangi bir sevimlilik yapmanın bize ne gibi bir faydası olacakki? Önemli olan bu forumların efektif olması. Türk wow oyuncusunun ihtiyaçlarını karşılayabilmesi. +1[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 mesela birisi oyunu aldı adam betada felan bilmiyor oynadı 3 ay geçti sıkıldı o kadar para vermiş ben olsa gelip burada böyle böyle sıkıldığım için oyunumun kutusunu ve accountumu satıyorum diye bir topic açsam bu aşırı kötü bişi olmaz. hoş şu ana kadar olmadı pek olmaz da.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: BaaL, 08 Şubat 2005 18:52 tarihinde demiş ki: o zaman :P http://forum.paticik.com/view.php?id=110165 ordan yalan söyledim kandirdim sizi karakteri içindeki itemlari yada bllizard a ait olan herhangi birşeyi satmiyorum , sadece o karakteri geliştirmekte ve accountu temin etmekte harcadigim zamani satiyorum :p [Bu mesaj BaaL tarafından 08 Şubat 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Electronic Arts : Ultima Online SOE : Everquest Lucas Arts : Star Wars Galaxies NCsoft Corporation : Lineage II Mythic Entertainment : Dark Age of Camelot Blizzard Entertainment : Diablo II Blizzard Entertainment : World Of Warcraft This auction is not for the ownership of their intellectual property but it is merely for the time spent acquiring the items and getting them to you. All items are and will remain the sole property of the above mentioned. By bidding on this auction you are stating that you are in NO way affiliated with the above companies listed. Bishi yaopicaksan adam gibi yap bare :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Qui, 08 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Önemli olan bu forumların efektif olması. kac kisi acc ya da vs satmak icin buraya girecek ki ? efektif olmakla bir ilgisi yok bence . bu tip oyunlari para kazanmak icin oynayanlara zittim sadece . yoksa isteyen istedigini istedigi yerde satsin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar