Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reconnaissance report quest i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Recon diye bi elemanın etrafın toplanmış bir sürü guard. Eğer humansan Guardlar orc. orc sanda tam tersi. Forumu biraz araştır bu görevle iligi bilgi bulabilrsin. Ben tam olarak yerini hatırlamıyorum.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
şimdi human im ve recon u buldum orc mus i am spy dedi..

ama yakınında çok çeşitli yaratıklar var...
ben tam olarak ne kesecem orda...
adi ne yaratığın..

[Bu mesaj Thadeus tarafından 07 Ocak 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaslar görev şu an için calısmıyor-(du 2 gune kadar,rezil olmayalımda :D)

Normalde o spy in etrafında 5 tane orc npc olacaktı onları kesecektın.Ama 5 i olunce tekrar 5 tane spawn olması 10 dk alıyor sanırım.Bi 10 dk beklede yalancı cıkmıyım.
Mesaj tarihi:
human san yat aşağı:) O görevli ilgili bug lar vra diye hatırlıyorum. Belirli saatlerde çıkmaya abşlamış gaurd lar:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
360k olsa ilaç gibi gelirdi şerefsizim. hiç yoktan %1,5 :D (steel arada hava atar) :D:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...

[Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Ocak 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaklaşık 2 haftadır ortalıkta scoutin soldiermidir ne halltır yok ondan işte.sitenin forumlarından takip ettim olayı anladığım kadarıyla Kol admini çoluğu çocuğu alıp marmarise tatile flan çıkmış yeni gelmiş bugunlerde çözecem diyormuş..[signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
Mesaj tarihi:
haydaaa kooladmın turk mu ahahahah
evet aydada ezan sesi vardi demı :)[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
Daha önce bir başlık altında da yazmıştım.

Oyundaki bir bug veya yenilenme sonucunda o recon denilen arkadaşlar çok uzun saat aralığında spawn oluyorlar. Ben epey uğraşmıştım bitirmek için. Saat 04:30 sıralarında spawn olmuşlardı.

Kasmanıza değecek bişey değil. O süre içinde gidin harpy partisine katılın daha iyi... Yada haunga... veya vahşice worms kesin. Ne bilim levelinize göre işte.

Ayrıca tanıdık buffer alın yanınıza. İhtiyacınız olur. Rogue bulabilirseniz o da faydalı olur. ("Keserken parti kurmayın kestikleriniz hiç bi işe yaramaz" diye bişi duymuştum. Bilmiom doğrumudur)

Saygılar.[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Eeee, ben bu koordinatlara bir türlü varamadım. Koordinatlar Moradonda bir yeri gösteriyor. Daha iyi okuyayım diye Falkwine a gittim bi daha verdi o Lune Item'dan. Satamıyorsun da çantada kaldı öyle napacaz şimdi. El Morad' ım nereden bulacam o adamı da kesip alacam map'leri
Mesaj tarihi:
Pianadan asgaya,asgadan eslant gate e gececeksin.Eslant gate den,kapıyı arkana alarak saga dogru dagın dibinden dogru kos.Kuleyi gecince aha orda:D
Mesaj tarihi:
said:
Buzk, 08 Şubat 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
Pianadan asgaya,asgadan eslant gate e gececeksin.Eslant gate den,kapıyı arkana alarak saga dogru dagın dibinden dogru kos.Kuleyi gecince aha orda:D

Ben de aynı sorundan muzdariptim saolasın
  • Yeni Oluştur...