SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya arkada_lar bilgisayar aç1l1r aç1lmaz adsl bal1 olmas1 söz konusu olablirmi!!galiba bi program gerekiyormu_..bilen varm!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ztn bağlanıo ki otomatik her açılışta, modemi kapatıp kapatmamanla alakalı bişey diye bliorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bendede bu sekılde pc yı acıyorum sonra adsl baglantı program sımgesıne tıklayarak numara cevır dıyorum sonra baglanıyorum dırek pc yı acarken baglanması mumkunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hocam biras daha ac1kl1y1c1 olursan sev1nr1m..[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya en fazla 1dk beklersiniz hey allah =P Kablonet kullanıyorum direk bağlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 heuhe komedi ya dial-up'la bağlanır gibimi bağlanıyosunuz siz? bende X4 modem var onu açınca bağlanıyor kendisi.bilgisayar kapalı olsa dahi.bilgisayarı açınca direk internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben zoom x4 kullanıorum...modemin arkadaki tuşunu açıorum ve internet...işte bu kadar....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 troil modem keysmart[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://www.pclabs.gen.tr/kb/kb.asp?doc=90 bir bunu dene ben denemedim işe yararıyomu bilmiyorum ama yazılanlara göre senin istediğin şeyi yapiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: forgiver, 08 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: http://www.pclabs.gen.tr/kb/kb.asp?doc=90 bir bunu dene ben denemedim işe yararıyomu bilmiyorum ama yazılanlara göre senin istediğin şeyi yapiyor arkada_1m maalesef olmuyor..ba_ka çözüm yokmu yaaa[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Quvist, 08 Şubat 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Bendede bu sekılde pc yı acıyorum sonra adsl baglantı program sımgesıne tıklayarak numara cevır dıyorum sonra baglanıyorum dırek pc yı acarken baglanması mumkunmu? o usb modemlerde oluyo bıldıgım kadarıyla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende geek var bende de direk bağlanıyor..[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bendekide usb ama nasssssiii oluyoo..butun can al1c1 nokta burasi!!!nasss1 allahim naassiii[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 google'den search yap. ADSL Autoconnect diye bir program çıkacak karşına onu download et. kullan.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 modemin firmware updateini yap otomatik bağlatı gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ethernetler direk bağlı olur sen heralde usbden bağlıosun çevire fln tıklıon bilgisayar açılınca nete gir die bişi vardı galiba ama nerdeydi bi düşünmeme lazım hmmm:hmm:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi link versen daha iyi olcak beyyaaa..bulamdim cunku[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar