SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya arkada_lar bilgisayar aç1l1r aç1lmaz adsl bal1 olmas1 söz konusu olablirmi!!galiba bi program gerekiyormu_..bilen varm!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ztn bağlanıo ki otomatik her açılışta, modemi kapatıp kapatmamanla alakalı bişey diye bliorm..
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bendede bu sekılde pc yı acıyorum sonra adsl baglantı program sımgesıne tıklayarak numara cevır dıyorum sonra baglanıyorum dırek pc yı acarken baglanması mumkunmu?
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hocam biras daha ac1kl1y1c1 olursan sev1nr1m..[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya en fazla 1dk beklersiniz hey allah =P Kablonet kullanıyorum direk bağlanıyor.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 heuhe komedi ya dial-up'la bağlanır gibimi bağlanıyosunuz siz? bende X4 modem var onu açınca bağlanıyor kendisi.bilgisayar kapalı olsa dahi.bilgisayarı açınca direk internet.
wook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben zoom x4 kullanıorum...modemin arkadaki tuşunu açıorum ve internet...işte bu kadar....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 troil modem keysmart[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://www.pclabs.gen.tr/kb/kb.asp?doc=90 bir bunu dene ben denemedim işe yararıyomu bilmiyorum ama yazılanlara göre senin istediğin şeyi yapiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: forgiver, 08 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: http://www.pclabs.gen.tr/kb/kb.asp?doc=90 bir bunu dene ben denemedim işe yararıyomu bilmiyorum ama yazılanlara göre senin istediğin şeyi yapiyor arkada_1m maalesef olmuyor..ba_ka çözüm yokmu yaaa[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Quvist, 08 Şubat 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Bendede bu sekılde pc yı acıyorum sonra adsl baglantı program sımgesıne tıklayarak numara cevır dıyorum sonra baglanıyorum dırek pc yı acarken baglanması mumkunmu? o usb modemlerde oluyo bıldıgım kadarıyla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende geek var bende de direk bağlanıyor..[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bendekide usb ama nasssssiii oluyoo..butun can al1c1 nokta burasi!!!nasss1 allahim naassiii[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 google'den search yap. ADSL Autoconnect diye bir program çıkacak karşına onu download et. kullan.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 modemin firmware updateini yap otomatik bağlatı gelir
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ethernetler direk bağlı olur sen heralde usbden bağlıosun çevire fln tıklıon bilgisayar açılınca nete gir die bişi vardı galiba ama nerdeydi bi düşünmeme lazım hmmm:hmm:[signature][hline]
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi link versen daha iyi olcak beyyaaa..bulamdim cunku[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Öne çıkan mesajlar