Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl de otomatik balanma!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkada_lar bilgisayar aç1l1r aç1lmaz adsl bal1 olmas1 söz konusu olablirmi!!galiba bi program gerekiyormu_..bilen varm!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Mesaj tarihi:
Bendede bu sekılde pc yı acıyorum sonra adsl baglantı program sımgesıne tıklayarak numara cevır dıyorum sonra baglanıyorum dırek pc yı acarken baglanması mumkunmu?
Mesaj tarihi:
hocam biras daha ac1kl1y1c1 olursan sev1nr1m..[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Mesaj tarihi:
heuhe komedi ya dial-up'la bağlanır gibimi bağlanıyosunuz siz?
bende X4 modem var onu açınca bağlanıyor kendisi.bilgisayar kapalı olsa dahi.bilgisayarı açınca direk internet.
Mesaj tarihi:
ben zoom x4 kullanıorum...modemin arkadaki tuşunu açıorum ve internet...işte bu kadar....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 08 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
http://www.pclabs.gen.tr/kb/kb.asp?doc=90
bir bunu dene
ben denemedim işe yararıyomu bilmiyorum ama yazılanlara göre senin istediğin şeyi yapiyor
arkada_1m maalesef olmuyor..ba_ka çözüm yokmu yaaa[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Mesaj tarihi:
said:
Quvist, 08 Şubat 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
Bendede bu sekılde pc yı acıyorum sonra adsl baglantı program sımgesıne tıklayarak numara cevır dıyorum sonra baglanıyorum dırek pc yı acarken baglanması mumkunmu?

o usb modemlerde oluyo bıldıgım kadarıyla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Mesaj tarihi:
bende geek var bende de direk bağlanıyor..[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!!
----------------
ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve..

www.forumkahvesi.com
www.forumkahvesi.net
Mesaj tarihi:
bendekide usb ama nasssssiii oluyoo..butun can al1c1 nokta burasi!!!nasss1 allahim naassiii[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Mesaj tarihi:
ethernetler direk bağlı olur sen heralde usbden bağlıosun çevire fln tıklıon bilgisayar açılınca nete gir die bişi vardı galiba ama nerdeydi bi düşünmeme lazım hmmm:hmm:[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bi link versen daha iyi olcak beyyaaa..bulamdim cunku[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
  • Yeni Oluştur...