aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu bu nedir bu? oyuna giremiyorum bunun sebebi nedir ilk kez böle bir hata verdi....??? Bilgisi olanlar veya anlayanlar mesaj atsın...........ACELE!!!![signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeti Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aynı sorun bende de var :) ( yan masadayım !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende gıremıyom ne iş ?[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Nick:ReSuRReCTioN Clan:BLooD SKuLLs Mission:TeaM LeaDeR Character:Warrior , 5x JoB:BLaDe Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 girdim :)[signature][hline]Only God Can Judge Me !!! Nick:ReSuRReCTioN Clan:BLooD SKuLLs Mission:TeaM LeaDeR Character:Warrior , 5x JoB:BLaDe Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bula bula cafeye gideceğimiz zamanı buldu buda hay bizdeki şansın ben ahuhuhu söyletmeyin beni.......[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Oyunu update etmeyince öyle oluyor... ehe ehe ehe[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+(Kullanım dışı cımdızlak duruyo) KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 46(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar