DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 başın sağolsun :-([signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gewseksew Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Başın sağolsun aga seni tanimiorum ama uzuldum cunku benimde bole bi arkadasım kankim herseım lösemiydi. sonunda dayanamadı we yenik dustu bende çok uzulmustum we uzuluyorumda hala. senin yazını gorunce aklıma o geldi we yazmak istedim tekrar BAŞIN SAĞOLSUN KARDEŞ:((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 basın sagolsun..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 teşekkürler beyler. milliyette çıkmış haberi bugün adı selim barım tanıyan bilen varsa haberi olsun.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Üzüntümü nasıl belirtebilirim bilmiyorum ama Sana ve arkadaşının çevresine sabır dilerim... Yeri CENNET olsun ve başınız sağolsun :( ;([signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage (Glaicer) Server..: Ares Level....: 44 Np........: Hiç yazmiim, dalga konusu olurum :( Clan......: En çok özlem duyduğum şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 basiniz sagolsun.[signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 başımız saolsun..[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~4 weeks Clan:ImanGucu Server Durumu Network Avatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Başın saolsun[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 basın sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 basın sagolsun kardesim[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaillenFace Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın hepimizin başı saolsun :( ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Başınız saolsun , akadaşının mekanı cennet olsun . Allah herkesi bu tip kazalardan sakınsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Başınız sağolsun , toprağı bol mekanı cennet olsun kardeşim.[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGh† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar