pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu sefer iyi bi yabancı hoca gelse iyi olur cunku takımı cok fazla tanımaya gerek yok takımda fazlasıyla yıldız oyuncu var dunya capında isim yapmıs[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bencede yabancı hoca gelmeli. bıktım artık bu türk hocaların kaprislerinden, medya dan , kulüplerden etkilenmesinden. ikincsi ise topicteki yazılara göre ersun yanal YALANCI. Çünkü Uğur Yıldırım, Hollanda Milli Takımına 11 garantisi ile gitmedi. Belki hevesi geçsin diye van hoojdonk gibi 5-10 dakka oynatırlar.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o degilde ne zaman topic acmayi ogrenicez cok merak ediyorum.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sirf merakimdan soruyorum. ersun yanal in bu sozlerini solerken goren var mi ? ben gormedim de o yuzden, basinin uydurmasi saniodum.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben gördüm , aynen şöyLe diyordu " ııııı ıııııııııııııı , Burası ıııııı ııııııııııııııı pazarLık ıııııı ııııııııııııııı yapıLacak ıııııı ıııııııııııııııııııı yer değiL ııııııııııııııııııııııııııııııııııııı " arada her ııı Layışında yaLana konsantre oLmaya çaLışıyordu[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ne konuşuyosunuz zavallıyı ya 2 maçlık ömrü kaldı inşallah f.terim gelir.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar