SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://lobby.soldat.pl:13073/ bu siteden birçok soldat serverına ulaşabilirsiniz.şu an 262 tane server var ve daima online lar. bu sayı giderek artıyor. ---Soldat server list---[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem [Bu mesaj SoulCube tarafından 08 Şubat 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 alakasız ama su an pati nin serverı acıkmı?[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Madem diğer serverları paylaşabiliyoruz: Nebula Soldat Server ı nihayet 1.2.1 e yükseltildi. ip: 81.21.173.141 port: 23073 şifre: nebula Bu aralar paticik sorunlu ve kapalıyken 2. adresimiz olur umarım. Baydım gavurlarla oynamaktan...[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Off pati kapali nbl da kimse yok baydim :([signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar