diho Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 http://10.0.0.5:8000/listen.pls radyom çalışıyor mu anlayamadım yardım eder misiniz[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yeooo çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 biri kefal biri sazan allahım daral gelio bana atlıcam camdan en hayırlısı bu benim için evet evet atliyim ben hmm atlasammı uygunmu eet eet atliyim ben en iyisi atliyim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Zu zuh atlamiş biriside :D ya olm gidip local ipni vermişssin git ogren dogru ipni usste verilenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar