mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ROFL olum yeni chari bidahaki sawa$a kadar en azindan 45 yapalim chapur ;D $u an oyundayim ha :D gel zombilere
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la olm cektigim cd de wirus warmish sildim simdi tekrar sitesinden indiriyorum yane bu gun bana oyun yokh :) sen takil kafana gore :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 olm kastircan walla :D bi ara girde aliyim chitinleri yuzukleri fln bombo$ a.k. bi bow war elimde :D
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 cumalarıda varmış öyle diyo sitede hatta geçen cuma girmiştim. ctesi sabahı 6 flndı galiba yanılmıyosam[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 senin girdigin sawaş SCW olabilir...[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned [Bu mesaj JandeR_SunStar tarafından 08 Şubat 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la dur kafam karisti :) deli olaCam yaa download gece yarisi biteCege benziyor bana bu gun uyku yokh :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :D girersin gece charla kas olm ben 33 de birakcam sabaha kadar kas :D
Öne çıkan mesajlar